Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post

Razumio bih da je ovo politicki prosvjed, bunt protiv vlasti i slicno (hvala bogu Parzi gori kada narod se buni) ali ovo granici s krajnjim debilizmom.

Sa stokom treba kao sa stokom, nije to bez vraga...

Uz to, kazneni zakon bi se mjenjao, svatko tko ima stolicu u rukama (ili slicno) i baca to na gradjanstvo/policiju, dobio bi minimalno 1 godine zatvora.

Pa bi za par derbija svi bili u Lepoglavi, ili po toj potrebi otvoren Goli otok.

I bio bi mir.
    Potpis na ovo.

Najsmješnije je što onda plaču kad ih policija razbije i počinju kakati o stanju u državi. A jedino čemu doprinose je nered i nasilje.

A što se tiče njihove časti i ponosa, ne znam koliko vas je pogledalo onaj dokumentarac kaoji sam postao, ali srž je - nije bitan sport - bitno je divljanje, pardon, navijanje . Ako ne rade nered na nogometnoj utakmici, radit će na košarkaškoj...

Zadnji nastavak gdje to lik eksplicite kaže (nije bitno što nije "naš", svi su oni jednaki).
    http://www.youtube.com/watch?v=GseDLqbycYU

Znam za slučaj da su WS-i blokirali promet na državnoj cesti. Došla je policija i MOLILA ih da ne rade sranja. Na što su im se navijači smijali i častili ih epitetima. Nešto slično beetlmanovom drugom linku.

Da li je to normalno? Da li bi bilo opravdano da su u tom slučaju upotrjebljena "sredstva prisile"?! Da li bi navijači sutradan kakali o policijskoj brutalnosti i njihovoj preuzvišenoj borbi o ....... (dodaj ljigavu floskulu po želji)

P.S.
    Koliko se ljudi osječa ugodno dok mu se približavju BBBovci? Čega je to rezultat?
    Zadnji uredio ce3hel : 04-05-2010 u 11:21

Slične teme

1. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  2. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks

Pravila postanja