bubo, inace volim tvoje postove na ovakve teme, al sada si ga malo zabrijao.. nije da su mi osobno mili oni iz kategorije Lampasa, al brate mili, zasto bi ih itko isao tuci? po toj lpgici onda svatko ima pravo tuci svakoga tko mu ne odgovara jer je drugaciji, e pa onda nebismo imali ni osnove prigovarati bojsima zbog metalaca i rokera. koncentriraj se malo, bubo
eeeeeee, ovo sto sam boldala..
bojsi (a bome mi se cini i ostale navijacke udruge u nas) vec odaaaaaaavno nemaju veze sa sportom, s nogometom, pa cak niti s klubom za cije ime vicu da im je svetinja. bas nikakve. sve ono sto bi to trebalo predstavljati rasplinulo se u sto - u puste price kak njih murija represira, kak im ne daju da navijaju i kure baklje, kak je sve to s visim ciljevima za dobrobit drzave, yadayadayada.. oke, cek, vot da fak, dije tu pobogu nogomet? di je tu ljubav prema klubu i zelja da taj klub nesto postigne kada se igracima tog kluba vice sve samo ne ono sto bi ih moglo motivirati, kada se na osvojen naslov prvaka odgovara devastiranjem ljubljenog im stadiona.. ma sve je to iz puste ljubavi prema sportu i nogometu. jes da.
al mi smo ofce i ne vidimo istinu..
koja se tako fino iscitava iz voljenog im transparenta "igraci i uprave odlaze, ostajemo samo dinamo i mi"
prevedi - nikaj nama nije bitno, samo da se imamo u ime nekoga s nekime kacit.

Bookmarks