moj naklon za ovo.
ja ne zelim da moje pare odlaze za stadion koji se sustavno i opetovano unistava od onih koji se nazivaju navijacima
ja ne zelim da moje pare odlaze za lokacije u gradu koje oni koriste u ime udruge koja po pitanju sprecavanja unistavanja ljubljenog im maksimira ne cini AMA BAS NISTA! ako vec nije u redu prejudicirati da ga i sami ne unistavaju..
ja ne zelim da moje pare odlaze za brazilce i afrikance i koga li vec sve ne a da sama, iako sam obrazovana i radno sposobna te aktivna, nemam uvijete za NORMALAN zivot. uostalom, cemu da ih placamo, kad ih ljubljeni navijaci ionako caste izrazima pred kojima bi se valjda i hitler zacrvenio!
to su MOJI NOVCI! steceni mojim znanjem, mojim znojem i mojim trudom! i ne, ne zelim ga davati vama, "navijacima". ne zelim! eto! sad vas i ja represiram!
i jos da ti, brljo, odgovorim, ja NISAM pobornik rjesavanja icega nasiljem niti masovnim prosvjedima, jer se takvi u nasilje uvijek pretvore. ja nisam clan grupa na fejsu za koje me prozivas. to sto dijelim nezadovoljstvo stanjem u drzavi ne znaci da sam po difoltu pobornik nasilnih mjera, da cu hrliti na ulicu i gadjati politicare ili ikoga ne znam cime. milinovicu bih svasta bila u stanju napraviti, al gle, necu. jer bih time degradirala jedino i iskljucivo sebe!
i kad mi vec zelis da prodjem isto, komotno ti mogu reci da sam to spremna proci za obitelj i dijete. a ne za one koji unistavaju I MOJU imovinu u ime.. ne znam nit ja u ime cega. dinama sigurno ne!

Odgovori uz citat
Bookmarks