Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Threaded View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Osobno...nogometnim klubovima u RH ne bi dao niti lipe, niti na drzavnoj niti na lokalnoj niti na bilo kojoj drugoj razini. Ulaganje u nogomet kao sport, kroz sponzorske ugovore, dvostruko bi oporezivao, jer je nogomet sport koji generira aktivnost bolnu za drustvo, neposredno unistava legalno stecenu imovinu i narusava ugled drustva, pa da vidis kako bi pao interes sponzora za ovaj sport, a shodno tome i primanja "nogometnih zvijezda u hrvata". Novac koji se sada ulaze u nogomet pre namijenio bi radje za proucavanje migracija rakova pjescara i ocuvanje jadranske medvjedice, koju nitko nikada nije vidio, nego da ga dam ovim karakterima, koji ga sada primaju.
    moj naklon za ovo.

ja ne zelim da moje pare odlaze za stadion koji se sustavno i opetovano unistava od onih koji se nazivaju navijacima
    ja ne zelim da moje pare odlaze za lokacije u gradu koje oni koriste u ime udruge koja po pitanju sprecavanja unistavanja ljubljenog im maksimira ne cini AMA BAS NISTA! ako vec nije u redu prejudicirati da ga i sami ne unistavaju..
    ja ne zelim da moje pare odlaze za brazilce i afrikance i koga li vec sve ne a da sama, iako sam obrazovana i radno sposobna te aktivna, nemam uvijete za NORMALAN zivot. uostalom, cemu da ih placamo, kad ih ljubljeni navijaci ionako caste izrazima pred kojima bi se valjda i hitler zacrvenio!
    to su MOJI NOVCI! steceni mojim znanjem, mojim znojem i mojim trudom! i ne, ne zelim ga davati vama, "navijacima". ne zelim! eto! sad vas i ja represiram!

i jos da ti, brljo, odgovorim, ja NISAM pobornik rjesavanja icega nasiljem niti masovnim prosvjedima, jer se takvi u nasilje uvijek pretvore. ja nisam clan grupa na fejsu za koje me prozivas. to sto dijelim nezadovoljstvo stanjem u drzavi ne znaci da sam po difoltu pobornik nasilnih mjera, da cu hrliti na ulicu i gadjati politicare ili ikoga ne znam cime. milinovicu bih svasta bila u stanju napraviti, al gle, necu. jer bih time degradirala jedino i iskljucivo sebe!

i kad mi vec zelis da prodjem isto, komotno ti mogu reci da sam to spremna proci za obitelj i dijete. a ne za one koji unistavaju I MOJU imovinu u ime.. ne znam nit ja u ime cega. dinama sigurno ne!
    Zadnji uredio La_LuNa : 03-05-2010 u 19:56
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks