= Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
toliko koliko vjerujete novinama...
pod vizir se policajcu ne može ništa ugurati, zato ga i ima...

i, zabranjen je posjet Udruge navijača Dinama ozlijeđenom policajcu...
oćeš reć da se sam ozlijedio?

oni tobože navijači (a.k.a sramota Hrvatskog društva) nisu mu se niti približili??
Sve je to samo inscinirano, da vi "navijači" ispadnete krivi???

ma daj molim te...

Da, znam kakvi su "navijači" bili u Engleskoj, znam kakvi su bili "navijači" u Njemačkoj.
Navijači pod navodnicima, jer su to isto bili huligani.

ali pogledaj malo sad stadione u Engleskoj, u Njemačkoj!!
64000 ljudi bodri Bayern, bez obzira gubio ili dobivao tekme!! svaki put im je stadion rasprodan.

Navijači mogu osjetit kako se navijači znoje koliko blizu sjede svojim igračima (i u Engleskoj i u Njemačkoj)

Imao je jedan čovjek pravo kada je rekao: oni bejzbol boysi su budale (misleći pritom na bad blue boys-e )

PS: ako ti tako dobrovoljno podmećeš leđa da zaštitiš nekoga (kako si sam rekao), čemu oniš teleskopsku palicu???
da bi se osjećao jače?

Toliko o tome...

Nisu navijači nikad krivi, ali imaju svakojake "sprave" s kojima mogu pošteno ozlijediti druge...

I da, di je frikin hvala gumb, da se zahvalim tu na neke postove, jer ljudi stvarno mudro zbore (Ravilov, Luna i ostali) .

= Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
Osobno...nogometnim klubovima u RH ne bi dao niti lipe, niti na drzavnoj niti na lokalnoj niti na bilo kojoj drugoj razini. Ulaganje u nogomet kao sport, kroz sponzorske ugovore, dvostruko bi oporezivao, jer je nogomet sport koji generira aktivnost bolnu za drustvo, neposredno unistava legalno stecenu imovinu i narusava ugled drustva, pa da vidis kako bi pao interes sponzora za ovaj sport, a shodno tome i primanja "nogometnih zvijezda u hrvata". Novac koji se sada ulaze u nogomet pre namijenio bi radje za proucavanje migracija rakova pjescara i ocuvanje jadranske medvjedice, koju nitko nikada nije vidio, nego da ga dam ovim karakterima, koji ga sada primaju.

za ovo imaš ćevape i pivu (ili više njih)!