mene brine nezaposlenost.
mene brine smijurija od pravne drzave.
mene brine milinovic.
mene stosta brine. i ne vucem zakljucke iz medija, vucem ih iz svog zivota, iz zivota ljudi koji me okruzuju. i sorry, da, to mi je najbitnije. jes, gledam na svoje dupe, sto ne znaci da me ne zaboli kad mi strada dupe nekoga koga znam.

i ne, te se stvari nikako ne mogu usporedjivati s ovime sto vi radite. za sto se vi, pobogu, borite? prkosite muriji, pardon, interventnim jedinicama jer vam represiraju baklje?! kaj bi vi, da vam dopuste baklje, jer ste vi svi savrseni i nepogresivi i vama se ne moze dogoditi nestrucno rukovanje? takvo "navijanje" je sigurno okruzenje za ikoga, a da ne pricamo za 12ogodisnje dijete? sto si vi, pobogu, umisljate i dopustate? tko ste vi? sto ste ucinili za svoj klub, za svoj grad? drzavu u krajnjoj liniji? nista, osim veeeeelike ogromne sramote!
mene doista nije briga sto se tocno dogodilo niti koji ce mediji i na koji nacin to prenijeti. zna se sto se dogodilo. zna se da murija, pardon, interventne postrojbe nisu krenule mlatiti dedu od 70 godina. jasno je kako sve takve stvari krecu. i samim time jasno je tko je krivac, tko je iscupao i bacio prvu solicu i tko je upalio onaj fakin top i ranio policajca.
a zasto se to desilo? zbog sacice (no, jasno je i to da se ne radi bas o sacici ljudi, uvijek je vise takvih, svi su hrabri u coporu) huligana i divljaka koji si uzimaju za pravo devastirati i sramotiti moj grad, nas grad! zasto bojsi ili ikoja udruga navijaca staje iza takvih? zasto se i sami ne bore protiv huligana? aj vondr.. jes, da, opet se ponavljam, uvijek je murija kriva. nikada navijaci. nikada. vjerojatno je bas murjak iscupao tu prvu stolicu i zakurio je. ma urota. zavjera protiv navijaca
rofl
ako zelis biti altruist, ako te zauzimanje za druge toliko ispunjuje, onda brate idi radi po bolnicama, domovima, azilima za zivotinje. nesto sto doista znaci i doista se cijeni.
jer ne, nitko s imalo zdrave pameti nece cijeniti altruisticko podmetanje ledja pod pendrek u svrhu obrane onoga tko, ako vec ne sudjeluje u huliganizmu, isti podupire. da ne podupire, maknuo bi se.