= Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
I, PONOSAN SAM ŠTO SAM NAVIJAČ ! ! !
Čekaj, ti si ponosan što si navijač i što se družiš sa "onima" sa sjevera koji trgaju stolice, pale baklje i sl???

To su za tebe pravi navijači?
oni koji psuju vlastiti igrače? (bez obzira na pobjedu/poraz)
oni koji rasistički vrijeđaju igrače?
oni koji vrijeđaju svog dopredsjednika?
oni koji misle da su iznad zakona?
oni koji misle su nedodirljivi jer "su upravu", a svi ostali nemaju pojma o nogometu?

To nisu navijači.
to nema ni N od navijača.

Ja volim gledat nogomet, volim doći pogledat koju tekmu.

ali upravo radi huligana, budala i imbecila (kao oni što su podacali stolice, koji su ozlijedili policajca) ne idem na utakmice.

Da je nema jedna Željezna Lady , svi bi ste vi "navijači" imali organizirani prijevoz za tekmu! (ali pravac Remetinac, a ne Maksimir)

Ti bi siguro bbbrljo da Dinamo ostane na Maksimiru, naravno, da se on obnovi?

Zar onakim životinjama treba stadion?

Ja bih na sjevernu tribinu stavio gustu mrežu i maknuo sve stolice.
Huliganima više od toga ne treba...

Ako će mo gledat realno, sami su si krivi što policija ide nja "navijače".

Meni je samo žao jadnog policajca. (nisu ni oni sveci, ali sigurno čovjek nije zaslužio petardu pod kacigu)

A ove huligane, na goli otok....

STVARNOST JE NA ULICI.
Na kojoj jebenoj ulici??
Stvarno nisu niti igrači, niti klub, niti predsjednici, niti presice, niti navijači...

Stvarnost je nešto sasvim drugo. stvarnost je da ljudi nemaju posla, nemaju novaca, da Hrvatska tone, da ovakvi neredi svrstavaju Hrvatsku u zonu opasnih zemalja.

Svetinja nije klub!!
Svetinja je nešto sasvim drugo.
Svetinja je ono što onaj policajac sad nema. Zdravlje.

Ako ste toliko složni vi pravi BBB-i, odite u bolnicu i posjetiti tog policajca!
Jer naravno, huligani nisu BBB-i.
(a ima hrpa ljudi koji su bili učlanjeni u Dinamo, i prije nego što si se ti bbbrljo rodio. ali oni rijetko dolaze na stadion, upravo zbog vas mlađih "navijača" koji mislite da ste Boga za muda uhvatili)

Ja se ispričavam svima zbog svakakvih izraza.

ali kad se nešto ovakvo desi, nemogu se kontrolirati.
Jer ima ljudi koji neznaju cijenit ljudski život, zdravlje.

Sloboda navijačima - da, ali u Engleskoj, Njemačkoj, Španjolskoj
"navijačima" u Hrvatskoj - organizirani prijevoz do Remetinca ili golog otoka na par mjeseci. (tako da normalni ljudi mogu doći na stadion. da ljudi mogu dovest svoju malu djecu na stadion, bez straga da će ih netko istući)