Ovo prebacite u "Sloboda navijačima"

@ bbbrljo: Ja bogami ne znam čemu opravdavanja. Rekli smo da su navijači jedno,a huligani drugo i nemaju veze jedni s drugima. (da ne bude kasnije vađenja mojih riječi iz konteksta...)

Dakle:
Ta curica od 12 godina,taj starac od 70 godina,nažalost i ti i sva ostala "raja" koji su ne*ebali ni krivi ni dužni,na*ebali su zato jer su huligani počeli pravit sranja koja su eskalirala u masovno premlaćivanje svih po redu od strane interventnih postrojbi policije ili neznam ni ja koji sve postrojbi. Da oni znaju tko pravi sranja (konkretno) ni ti ni ta curica niti onaj starac ne bi dobili po kostima,a ovako ste dobili svi,iako nepravedno,i to mi je jako zao cut a kamoli i vidjet...

Može se cijela situacija gledata iz milijun kuteva pa se između ostaloga mogu huligani razbježat kad dođe policija,ušetat npr. u moje društvo i onda svi zajedno dobijemo po kostima. Na isti način ta se nesretna curica od 12 godina nađe pokraj takva idiota pa dobije i ona,tako si se i ti našao i dobio batine. Tebi je i dalje drago što si navijač i to poštujem,ali brate mislim da se na takve situacije moraš pripremit na način da toliko duboko ne ulaziš u vatru,jer koliko sam te shvatio,našao si se na krivom mijestu u krivo vrijeme kao i istali "civili" koji su dobili batine.

U Engleskoj ligi nogometa vidimo navijače tik uz teren i nikad ne prave belaja. Zašto? Kazne su takve da ce dobit dozivotni izgon sa svih utakmica u Engleskoj,dobit će novčanu kaznu da im se zavrti u glavi,a možda završe i u zatvoru. Pa nek ulaze u teren koliko oće. Oće jednom i nikad više. Eto zašto.

Sve skupa žalosno. Ti se čuvaj i budi na sigurnoj udaljenosti i navijaj i dalje za svoj klub a loše momke izbjegavaj. Pozdrav!