@bbbrljo

Oprosti sto si se mozda uvrijedio, jel si ti ponosni BBB-ovac, tj Dinamov "navijac".

Sad da ti ja nekaj kazem, nemoj se uvrijedit, ali moram to reci.
BBB-ovci su za mene cisti debili, nemaju posla pa eto idu svoje frustracije na tekmama lijecit.
Da ti "navijaci" nisu poceli paliti baklje, trgati stolice, onda "pjevati" i psovati i vrijedati igrace, pogotovo sa onim svojim plakatima, do svega toga nebi doslo.

Ajde molim te ako imas vremena, pogledaj neku utakmicu u Austrijskoj ligi, ma zapravo, pogledaj u Engleskoj, pokazi mi itijednu tekmu gdje vidis onakve natpise i onakvo navijanje koje mozes na svakoj tekmi Dinama vidjet???

Uopce, sta bakice, dedeki i klinci imaju radit na tom cuvenom "sjeveru" maksimirskog stadiona???
To je opce poznato da se tamo "lome" kosti i da to nije sigurno za takve ljude..

Imas video na Indexu, kako se policija dobacuje sa "navijacima" sa stolicama, dok ih ovi gadjau sa bakljama..
Ma ja da imam tamo pusku, ma opalio bi rafale skroz dok niti jedan nebi vise stajao..

Koji k***c su dosli na tekmu ako mislie tamo trgat stadion koji opet TI i svi mi ostali moramo financirat za popravak!

Imas pravo, niti nasa policija nije najpravednija, ali da nisu nasi "navijaci" taj incident izazvali do toga nebi doslo!..
Na tekmama Hajduk-Dinamo se svi gledaju "preko nisana", al pogle tekmu Hrvatska-XYZ zemlja, kakva je tamo razlika??
Zasto tamo tako ne divljaju i ne trgaju stadione?? Zasto se tamo medjusobno ne potuku kada se vec mrze tolko??

Ma primitivne seljacine su to za mene..
U mom razredu su 2 decka koji su isto tako BBB-ovci, tj barem tako briju, i bili su na tekmi i tam mi se forsaju kako su oni otrgnuli stolicu i pogodili policajca...

Ma daj molim te, to se sve treba pokosit sa gumenim metcima..
Tolko od mene..