@ luna
luna moja draga, svaki policajac na sebi nosi cca 20 kg oklopa...
baš zbog toga se zovu intervetna jedinica...
oklop nosi kako bi ga se zaštitilo od predmeta koji lete prema njemu...
policajac vraćanjem predmeta bačenih prema njemu samo potiče na još veće raspirivanje nereda...
ja sam pogođen stolicom koju je bacio policajac...
ali ja na sebi nemam 20 kg oklopa koji bi me zaštitili...
zato imam poveću masnicu i lakat i dalje boli...
kako se usuđuje reći da je policajac sam kriv?
nije on kriv, kriv mu je kolega...
jer, da je radio po zakonu, ne bi išao vraćati to među ljude...
tako da, kriv je...

@ ravilov
suosjećanje niti ne tražim...
samo pokušavam pokazati istinu, makar je žalosno što svi vjeruju novinarima, portalima, smradovima iz vlade, ...
mi stojimo iza svojih ideala, i ne damo da se netko iživljava na nama bez razloga...
ne damo da nas se gazi po nečijoj naredbi...
i ne, nismo anđeli, ali nismo ni *ebeni problem broj jedan ove države...
gdje je nestala vijest da je policajac silovao 14-godišnjakinju, gdje je nestalo izvještavanje o polančecu, gdje su ostale vijesti?
POD TEPIHOM, samo radi ljudi koji slijepo vjeruju medijima...
na novoj tv jučer u dnevniku objavljeno da propucani navijač nije u teškom stanju, ne znam kako se onda tretira kod njih kada si smješten u šok sobu...
tko će odgovarati za objavljivanje tolikih laži, obmanjivanje javnosti?
znam da vas ne zanima, ali sutra u 12:00 je pressica u prostorijama Udruge navijača Dinama u Draškovićevoj 23...
na kojoj će se iznijeti prava istina...

svi kažete da treba navijače pritisnuti još jače...
jel normalna policija tlači ljude po domovima zdravlja, nakon što su došli kod doktora da bi sanirali ozljede od premlaćivanja?
jel normalno da policajac dijete od 14 godina vukući ga za majicu nabije u vrata, pa ih tek onda otvori?
jel normalno da čovjek koji se ne može pomaknuti kako je premlaćen, nakon razgovora drota s doktorom, ozljede mu budu okarakterizirane kao da ima samo jednu masnicu?

A JE LI NORMALNO DA ČOVJEK KOJI JE PROSTRIJELJEN S DVA METKA, LEŽI ZAVEZAN U POLICIJSKOJ POSTAJI 2 SATA, ČEKAJUĆI HITNU POMOĆ JER JE POLICAJCI NISU ŽELJELI ZVATI?
JE LI TO NORMALNO?

recite što hoćete, suosjećanje ne tražim...
slike mojih ozljeda možete vidjeti, mogu vam pokazati i slike burazovih ozljeda...
on je bio jedan od onih koji su propali kroz staklo...
ništa, vi svi uživajte, vjerujte slijepo novinarima, nadam se da vam se neće dogoditi da postanete žrtva policijske represije...

samo jedna misao za kraj:
"... ali navijači su vjerovatno jedina masa ljudi u RH koji se ne naguze i ne pognu glavu. "

I, PONOSAN SAM ŠTO SAM NAVIJAČ ! ! !