Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jedva nekako pisem. Svaki stiskaj ovih tipki na tastaturi me boli. Natucen sam cijeli - cijeli. I neka sam.

Samo cu postaviti par pitanja tu clanovima ovog foruma koji su cvijece nase drzave i ne vide dalje od svog televizora i pisanih clancica jos popisanijih novinarcica. Stvarnost je vani, na ulici. Ono nije doma. Ono nije na vijestima, ono nije na papiru, na planskim i smisljenim konferencijama tamo nekih butrica koje daju tako lijepe i sablonirane izjave i priopcenja. STVARNOST JE NA ULICI. Koliko god da mi je zao ljudi koji nisu navijaci (bas navijaci) i dosli su na jucerasnju utakmicu, vidjeli slike uzasa, tako mi je i (Boze mi oprosti) drago, jer ce se siriti rijec onoga sto su vidjeli i sto se zapravo dogodilo.

PITANJA KOJA CU POSTAVITI onima koji ne da su glupi, nego su zatucani i obmanjeni ultra mega super smisljenom kampanjom iskorijenjavanja navijaca i mazanjem ociju ovoga hrvatskog puka:

- Jeste li ikada vidjeli kaos?
    - Jeste li ikada vidjeli udaranje pendrekom po glavi covjeka koji nosi naocale?
    - Jeste li ikada vidjeli skakanje po glavi covjeka koji nosi naocale?
    - Jeste li ikada bili zgusnuti u 25m kvadratnih s 100tinjak (sto navijaca, sto djece, starijih ljudi, zena) ljudi, uz grozan jauk?
    - Jeste li ikada bili zgusnuti u 25m kvadratnih s 100tinjak ljudi, uz grozan jauk i brutalno pendrecenje po 20ak specijalaca s gornje i donje strane? Izlaza nema.
    - Jeste li ikada bili u takvoj gore situaciji i gazili po ljudima pod nogama, jer nemate gdje stat? Nema poda, pod je nacinjen od bespomocnih ljudi.
    - Jeste li ikada pali na pod i ljudi padali po vama? Dignuli se i vidili da ste lezali na curici od 12 godina?
    - Jeste li ikada vidjeli prestravljenu majku koja drzi dvoje djece u placu dok oko nje oklopljena policija nemilosrdno udara sve oko njih, ni ne pustajuci zenu da prodje, nego ih naguravaju i dijele cuske u potiljak? Cuske kojom bi i meni zazvonilo u glavi.
    - Jeste li ikada vidjeli policajca od 1.90m i svojih 100kg kako s obadvije ruke drzi pendrek i udara 15godisnjacica koji lezi skvrcen na podu?
    - Jeste li ikada vidjeli masu naslonjenu na staklo, a policija shvacajuci do cega dolazi jos jace udara? Jeste li bili u situaciji da se derete toj obucenoj specijalnoj postrojbi da stanu jer ce staklo puknuti? Svaka vasa rijec je njihovo jos jace udaranje. Sad si zamislite, to staklo puca i reze djecaka, stvara mu ozbiljne i duboke posjekotine, a specijalna postrojba vidi sto se desilo i pritom jos pojacava nemilosrdnim udarcima. Jel mozete?
    - Jel mozete zamisliti da specijalna postrojba naudjuje 60, 70godisnjacima? Jel znate nekog tko ima 70godina? Jel mozete zamisliti da netko tko je obucen da uvodi mir, vidi nemir u nemocnom starceku? Koji pritom drzi unuka za ruku.
    ... ne mogu vise nabrajati, ruka mi otpada. Ima jos toga...

- Jeste li ikada bili u takvoj situaciji? I sto je najgore, jeste li ikada bili u toj situaciji i onda dosli kuci, te vas napali vlastiti roditelji s rijecima: Huligane!
    Jeste li? Da li znate kakva je to nemoc?

Jeste li to sve dozivjeli? E pa ja jesam, i nocima cu sanjati onu curicu ispod mene kad sam se dignuo. Sam dragi Bog zna da nisam vidio to dijete.

Samoga mene mi nije zao, nimalo! Ali najvise boli nepravda i narod koji je obmanjen i lakovjeran. Kako se usudjujete osudjivati iz svojih foteljica na temelju serviranih vam informacija i slicica? Sramite se.

Idem dugo vremena na utakmice, ali ono jucerasnje ponasanje 'hrvatske policije' se moze usporediti s ponasanjem ondasnje milicije.

Stoji na jednom zidicu u VG: pendrek lomi kosti ali srce ne!

Sto udarate jace, to smo mi jaci!

Draga hrvatska policijo, neka vas dragi Bog prosvijetli i sacuva.

samo to imam reći...
    vi koji ne shvaćate, probajte shvatiti kad vam dijete, prijatelj, cura, dečko, muž, žena, roditelj, ne daj bože, budu žrtve policijske brutalnosti i prekoračenja ovlasti...
    onda će me zanimati vaše mišljenje...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bbbrljo

Oprosti sto si se mozda uvrijedio, jel si ti ponosni BBB-ovac, tj Dinamov "navijac".

Sad da ti ja nekaj kazem, nemoj se uvrijedit, ali moram to reci.
    BBB-ovci su za mene cisti debili, nemaju posla pa eto idu svoje frustracije na tekmama lijecit.
    Da ti "navijaci" nisu poceli paliti baklje, trgati stolice, onda "pjevati" i psovati i vrijedati igrace, pogotovo sa onim svojim plakatima, do svega toga nebi doslo.

Ajde molim te ako imas vremena, pogledaj neku utakmicu u Austrijskoj ligi, ma zapravo, pogledaj u Engleskoj, pokazi mi itijednu tekmu gdje vidis onakve natpise i onakvo navijanje koje mozes na svakoj tekmi Dinama vidjet???

Uopce, sta bakice, dedeki i klinci imaju radit na tom cuvenom "sjeveru" maksimirskog stadiona???
    To je opce poznato da se tamo "lome" kosti i da to nije sigurno za takve ljude..

Imas video na Indexu, kako se policija dobacuje sa "navijacima" sa stolicama, dok ih ovi gadjau sa bakljama..
    Ma ja da imam tamo pusku, ma opalio bi rafale skroz dok niti jedan nebi vise stajao..

Koji k***c su dosli na tekmu ako mislie tamo trgat stadion koji opet TI i svi mi ostali moramo financirat za popravak!

Imas pravo, niti nasa policija nije najpravednija, ali da nisu nasi "navijaci" taj incident izazvali do toga nebi doslo!..
    Na tekmama Hajduk-Dinamo se svi gledaju "preko nisana", al pogle tekmu Hrvatska-XYZ zemlja, kakva je tamo razlika??
    Zasto tamo tako ne divljaju i ne trgaju stadione?? Zasto se tamo medjusobno ne potuku kada se vec mrze tolko??

Ma primitivne seljacine su to za mene..
    U mom razredu su 2 decka koji su isto tako BBB-ovci, tj barem tako briju, i bili su na tekmi i tam mi se forsaju kako su oni otrgnuli stolicu i pogodili policajca...

Ma daj molim te, to se sve treba pokosit sa gumenim metcima..
    Tolko od mene..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Slične teme

1. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  2. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme