= Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
eh, luna . . .
nitko, ponavljam nitko nije stradao od pirotehnike jer ljudi koji je koriste znaju kako se s njom koristiti . . .

i nitko se neće ozlijediti . . .
nda
bojsi su sveznajuci. multitalentirani. sve oni znaju. mejutude su i vidoviti pa znaju da se nitko nikada nece ozlijediti! ma jok.. opce pa nema niti jedne pijane budale na tribini koja bi mogla zateturati i eto ti sranya dok trepnes. al ne. pirotehnika nije opasna. i svatko zna baratat njome. gore na tribini. cak i oni s neznam kolko promila krvi u alkoholu.

brljo, ovo postaje smijesno. u svom nastojanju da nam dokazes kako si u pravu posezes za totalno nebuloznim primjerima.

i ja sam se upitala zasto uopce postam tu kad nema smisla, mozak ti je ispran. samo i dalje pokusavam dokuciti, jer te osobno poznajem, znam da nisi malouman, znam da se ne mlatis i da si ekčuli mamino milo dijete koje mrava ne bi zgazilo.. pokusavam skuziti sta ti to treba? fanaticno braniti podivljalu masu kao sto su bosji.. zbog cega? i nemoj mi rec zbog Dinama, jer smo svi skuzili da ovo veze s Dinamom nema, da se dinamo prezire, igraci pljuju, gadjaju.. i smao nemoj opet k'o papiga ponovit onu "igraci i uprave prolaze, ostajemo smao dinamo i mi", jer bez igraca i uprave nema Dinama. lol!