= Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
policija koja bi radila na tekmama bi trebala biti ko u češkoj ili engleskoj, interventna policija, ali jako dobro obrazovana i fakultetski školovana, te, kao i kod njih, obavezan tečaj ophodnje s ljudima . . .
Strah me da bi i takvi policajci opet bili pregrubi prema nefakultetski ili nesrednjoškolki obrazovanim navijačima.

= Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
svi stalno spominju engleze . . .
kod njih se ljudi sa zabranama ne moraju javljati svaku utakmicu . . .
ne moraju se uopće prijavljivati u policiji . . .
može i riskirati i otići na utakmicu, ali ako ga ulove, zna da će kazna biti rigorozna . . .
To mora da je san svakog našeg navijača, ipak takav nam je mentalitet.. A kad bi se još konačno uredio i taj zakon sigurno ni kazna ne bi bila prevelika da me spriječi da skupa s kolegama bacim koju baklju iz nekog buntovnog nama poznatog razloga.

Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne. Tome mu još više pogoduje država u kojoj se nalazi jer kao što si i sam primjetio sve je u penisu i nedorečeno, sve nešto ne valja ili nije po pe esu. To je 'zatrovana' sredina. Kad bi se napokon to stanje sredilo, kad bi se znalo tko pije a tko plaća i kad bi pojedinci počeli malo više cijeniti tuđe vrijednosti, tek tada (pretpostavljam) i vuk može promijeniti svoju ćud.

Vas trenutno engleska policija ne bi dovela u red pa da su neznam kako obrazovani. Ali siguran sam da bi najbolju dijagnozu za vaše probleme napisao psiholog.