A da se navijači puste na miru, pizdarija bi opet bilo. . .
Mislim genijalno.
Najbolje da policija ništa ne poduzima, neka rade nerede,bakljade i krvoprolića- nek se majmuni zabavljaju na štetu drugih
A da se navijači puste na miru, pizdarija bi opet bilo. . .
Mislim genijalno.
Najbolje da policija ništa ne poduzima, neka rade nerede,bakljade i krvoprolića- nek se majmuni zabavljaju na štetu drugih
Zadnji uredio Destroyer : 06-12-2008 u 20:25
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
da, bilo bi ih . . .
to je kao neko obilježje navijačkog pokreta . . .
ali te pizdarije ne bi bile kao sad . . .
tipa, dopuste se baklje, dimne i ostala pirotehika, ništa od toga ne bi završavalo na terenu već bi lijepo ostalo na tribini . . .
dopusti se totalna sloboda govora, a ne zabranjivanje raznih poruka i transparenata . . .
prekine se ograničavanje slobode kretanja . . .
policija koja bi radila na tekmama bi trebala biti ko u češkoj ili engleskoj, interventna policija, ali jako dobro obrazovana i fakultetski školovana, te, kao i kod njih, obavezan tečaj ophodnje s ljudima . . .
. . .
@ lili
i, kako mu je sad?
pošto je dobio zabranu ni kriv ni dužan jer je potpisao?
kako su iznudili potpis?
jel mu sad lijepo što se svaku tekmu mora 2 sata prije javiti u muriju, te boraviti na prijavlljenoj lokaciji za vrijeme i još 2 sata poslije tekme?
to ja naše pravosuđe i pravni sustav . . .
i vjerojatno njegovo ime sad ide na popisu koji naša murija šalje gdje igra dinamo ili hrv. repka kao mogućeg izgrednika . . .
svi stalno spominju engleze . . .
kod njih se ljudi sa zabranama ne moraju javljati svaku utakmicu . . .
ne moraju se uopće prijavljivati u policiji . . .
može i riskirati i otići na utakmicu, ali ako ga ulove, zna da će kazna biti rigorozna . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Strah me da bi i takvi policajci opet bili pregrubi prema nefakultetski ili nesrednjoškolki obrazovanim navijačima.
To mora da je san svakog našeg navijača, ipak takav nam je mentalitet.. A kad bi se još konačno uredio i taj zakon sigurno ni kazna ne bi bila prevelika da me spriječi da skupa s kolegama bacim koju baklju iz nekog buntovnog nama poznatog razloga.
Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne. Tome mu još više pogoduje država u kojoj se nalazi jer kao što si i sam primjetio sve je u penisu i nedorečeno, sve nešto ne valja ili nije po pe esu. To je 'zatrovana' sredina. Kad bi se napokon to stanje sredilo, kad bi se znalo tko pije a tko plaća i kad bi pojedinci počeli malo više cijeniti tuđe vrijednosti, tek tada (pretpostavljam) i vuk može promijeniti svoju ćud.
Vas trenutno engleska policija ne bi dovela u red pa da su neznam kako obrazovani. Ali siguran sam da bi najbolju dijagnozu za vaše probleme napisao psiholog.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ne bi . . .
gdje treba potpisati, odmah potpisujem da umjesto naše murije dođe raditi češka ili engleska murija koja nas je čuvala tamo na tekmama . . .
ne bi nas dovela u red jer navijače nitko nikad neće moći dovesti u red, ali bi ophođenje prema navijačima i općenito tretman bio puno bolji . . .
ne znam kaj će nam psiholog kad nemamo problema . . .
luna, od baklje još nitko nije poginuo niti bio ozbiljnije ozlijeđen . . .
pištolji su opasni, zašto ih se ne zabrane?
da, nitko ne želi gledati, ali je svatko pun komentara hvale kad se napravi ogromna bakljada i dimnijada . . .
(pod bakljadom i dimnijadom mislim kad sve to i ostane goriti na tribini)
ne luna, pritom ne mislim na transparente koji dotičnima *ebu majku i spominu rodna mjesta, već na poruke koje su u nekoliko navrata bile zabranjene jer su bile indirektno protiv nekih ljudi iz politike i iz kluba . . .
a da ne govorim o zabranjivanju unošenja slike ubijenog nam prijatelja na utakmicu . . .
zašto?
zato jer se njima tak digao taj dan . . .
podivljalo - možda, neodgojeno, ne bih rekao . . .
zato što smo navijači ne možemo imati tretman kao ostali građani RH?
eh . . .
zato jer je to dio mog života . . .
vama možda to nije u redu, isto kao što meni neke stvari koje radite vi nisu u redu, ali navijačima je to normalno . . .
(da vas preduhitrim, ne, nije normalno izbosti nekoga, da 10 ljudi napadne 1 čovjeka, da se pale auti, kamenuju i tako to . . . )
nemaju s nogometom, imaju s navijačima . . .
materijalne štete su najčešće štete na automobilima samih navijača, a ostala šteta se nikad ne dogodi sama . . .
da nema navijača, ne bi bilo ni nogometa . . .
a navijači se tako prepucavaju i dokazuju nadmoć nad drugom navijačkom skupinom . . .
moram li ti stavljati linkove sa youtubea ili drugdje ili ćeš sam pogledati da su baklje i ostala pirotehnika neizostavan dekor gotovo svih navijačkih tribina na svijetu . . .
zato jer je dio tog ponašanja bunt prema represiji i odgovor na policijsko maltretiranje . . .
kad te netko maltretira, trpiš, trpiš, ali jednom moraš puknuti . . .
takav tretman nitko nije zaslužio, jer smo ipak mi svi ljudi . . .
na ovo pitanje ću ti odgovoriti jednim protupitanjem?
zašto onda kad privode pedofila ili silovatelja ne premlaćuju i tako to?
da, to je u hrvatskoj nevjerojatno za očekivati . . .
da, čovjeku treba faks za tako nešto, jer najlakše je mlatiti . . .
treba malo razmišljati, jer samo jednim udarcem možeš izazvati nešto što ne bi možeš izazvati nešto što ne bi mogao savladati . . .
kako je nas cca 200 u pragu noć prije utakmice, ne svladalo, nego na lijep i civiliziran način okružila policija . . .
s tim da su nas pratili jedno pola sata po gradu, bez pokušavanja ograničavanja slobode kretanja . . .
i na trgu nas okružili bez primjene sile i bez ijednog udarca . . .
gle, njima je super kad rade utakmicu . . .
u hrvatskoj se rijetko događaju sranja, a oni dobiju plaćenu duplu dnevnicu, plaćene sve troškove, hranu, . . .
i odlično im je . . .
bar po pričanju nekoliko drotova s kojima sam uspio normalno popričati . . .
zašto bi mi odlazili?
zašto ne bi otišlo ono što ne valja?![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pirotehnika je s razlogom zabranjena i kaznjiva po cijelom svijetu (barem u civiliziranim drzavama) i nitko vam nikada ne bi trebao dopustiti unosenje pirotehnike na tribine!! mozes povrijediti sebe, mozes povrijediti druge!! i ne, nemoj mi sada tupiti kako si ti pazljiv i tebi se to ne moze desiti! desiti se moze svakome! ajmo jos jednom, ljudi na stadionu (i oni pred ekranima) zele gledati nogomet, N O G O M E T, a ne vatrogasnu vjezbu na sjeveru!!
sto se tice transparenata ista stvar. zivimo u vremenu kada frizera mozes tuziti za dusvene boli ako nisi zadovoljan frizurom (ne se smijati, ovo je ozbiljno, na proljece donesen zakon!), a vi zahtjevate da po transparentima mozete pisat sta god hocete, samim time i jebavat rodbinu kome god hocete?! daj razmisli malo!
i apsolutno se slazem s onime sto je iks napisao, vi zahtjevate visokoobrazovane policajce i ne znam sta sve ne, a sami ste podivljalo i neodgojeno krdo!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks