= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
kako ja kao zensko nikada nisam imala problema na stadinu?
kako moj buduci sogor koji svako malo ode na sjever nikada nije imao problema? ma nitko, ama bas nitko koga znam nikada, ama bas nikada nije imao probelma na stadionu od strane policije? a ti stalno i stalno pricas o tim incidentima, ispada kao da se nista osim toga na tribinama ne desava, samo murija mlati navijace..
a komentar covjeka koliko gdo on godina imao, samo govori o njegovoj kulturi koja je ocito na stupnju prkosnog pubertetlije.. vi niste suci i nemate pravo odlucivati o tijeku utakmice. tocka.
ne znam kaj da ti kažem na tvoju konstataciju . . .
ne kažem da se to događa svaku utakmicu, ali se događa . . .
i to dosta često . . .
slučajeva ima mnogo . . .
ako hoćeš, rado ti na pm ili msn objasnim kako se postupalo prema frendicama koje su bile privedene . . .

= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
Hm, ti to mozda gledas kao veliku hrabrost i ponosis se time, ali ja se iskreno ne bi time uopce hvalio...
Iako sam musko, ne mogu na ovo reci nista drugo do: bespotrebno i beskonacno musko dokazivanje. Premlatili smo ih. Drugi put su oni nas. I tako ukrug, bez nekog cilja i svrhe.
Meni je puno vise hvalevrijedno da ako ikako mozes IZBJEGNES tucnjavu i obracune. Neki takve nazivaju kukavicama, ja ih nazivam razumnima.
totalno si skrenuo s moje rečenice i njenog značenja . . .
ja sam napisao kako smo navikli da gdje god dođemo da nam fućkaju radi bakljada i tako toga, nisam u nijednom kontekstu spominjao nasilje . . .

= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
evo sto je moguci ishod navijacke ljubavi prema dinamu
a sto reci, bojsi valjda toliko vole svoj klub da ga silom zele poslati na najidealnije mjesto - u trecu ligu..
gdje se tu spominje treća liga?
spominje se jedino moguće izbacivanje iz europe . . .
a to što će neki ljudi iz UO kluba tada primati manje para, to me baš zaboli . . .
mi ćemo i dalje biti na sjeveru . . .

UPRAVE I IGRAČI PROLAZE, OSTAJEMO SAMO DINAMO I MI ! ! !