Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako ja kao zensko nikada nisam imala problema na stadinu?
    kako moj buduci sogor koji svako malo ode na sjever nikada nije imao problema? ma nitko, ama bas nitko koga znam nikada, ama bas nikada nije imao probelma na stadionu od strane policije? a ti stalno i stalno pricas o tim incidentima, ispada kao da se nista osim toga na tribinama ne desava, samo murija mlati navijace..
    a komentar covjeka koliko gdo on godina imao, samo govori o njegovoj kulturi koja je ocito na stupnju prkosnog pubertetlije.. vi niste suci i nemate pravo odlucivati o tijeku utakmice. tocka.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    kako ja kao zensko nikada nisam imala problema na stadinu?
    kako moj buduci sogor koji svako malo ode na sjever nikada nije imao problema? ma nitko, ama bas nitko koga znam nikada, ama bas nikada nije imao probelma na stadionu od strane policije? a ti stalno i stalno pricas o tim incidentima, ispada kao da se nista osim toga na tribinama ne desava, samo murija mlati navijace..
    a komentar covjeka koliko gdo on godina imao, samo govori o njegovoj kulturi koja je ocito na stupnju prkosnog pubertetlije.. vi niste suci i nemate pravo odlucivati o tijeku utakmice. tocka.
    ne znam kaj da ti kažem na tvoju konstataciju . . .
    ne kažem da se to događa svaku utakmicu, ali se događa . . .
    i to dosta često . . .
    slučajeva ima mnogo . . .
    ako hoćeš, rado ti na pm ili msn objasnim kako se postupalo prema frendicama koje su bile privedene . . .

= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Hm, ti to mozda gledas kao veliku hrabrost i ponosis se time, ali ja se iskreno ne bi time uopce hvalio...
    Iako sam musko, ne mogu na ovo reci nista drugo do: bespotrebno i beskonacno musko dokazivanje. Premlatili smo ih. Drugi put su oni nas. I tako ukrug, bez nekog cilja i svrhe.
    Meni je puno vise hvalevrijedno da ako ikako mozes IZBJEGNES tucnjavu i obracune. Neki takve nazivaju kukavicama, ja ih nazivam razumnima.
    totalno si skrenuo s moje rečenice i njenog značenja . . .
    ja sam napisao kako smo navikli da gdje god dođemo da nam fućkaju radi bakljada i tako toga, nisam u nijednom kontekstu spominjao nasilje . . .

= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    evo sto je moguci ishod navijacke ljubavi prema dinamu
    a sto reci, bojsi valjda toliko vole svoj klub da ga silom zele poslati na najidealnije mjesto - u trecu ligu..
    gdje se tu spominje treća liga?
    spominje se jedino moguće izbacivanje iz europe . . .
    a to što će neki ljudi iz UO kluba tada primati manje para, to me baš zaboli . . .
    mi ćemo i dalje biti na sjeveru . . .

UPRAVE I IGRAČI PROLAZE, OSTAJEMO SAMO DINAMO I MI ! ! !
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    93.768
    Nivo
    74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Bodovi: 93.768, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    ne znam kaj da ti kažem na tvoju konstataciju . . .
    ne kažem da se to događa svaku utakmicu, ali se događa . . .
    i to dosta često . . .
    slučajeva ima mnogo . . .
    ako hoćeš, rado ti na pm ili msn objasnim kako se postupalo prema frendicama koje su bile privedene . . .
    ...za ovo podvučeno STE VI KRIVI - da se od početka fer navijalo, bez ikakvoga incidenta - do ovakvih stvari ne bi niti dolazilo...

...inače nogomet mrzim, a još kada vidim ovakve stvari jednostavno SE ZGRAŽAM... EOD s moje strane...

OUT
    Zadnji uredio La_LuNa : 06-12-2008 u 01:56 Razlog: rijecnik

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
    ...za ovo podvučeno STE VI KRIVI - da se od početka fer navijalo, bez ikakvoga incidenta - do ovakvih stvari ne bi niti dolazilo...

...inače nogomet mrzim, a još kada vidim ovakve stvari jednostavno SE ZGRAŽAM... EOD s moje strane...

OUT
    dragi emineme, mi svi kao građani hrvatske imamo pravo na jednak tretman pred policijom i sudstvom, što nam je ustavom zagarantirano . . .
    bez obzira na težinu i okolnosti djela, svi bi trebali biti jednaki pri privođenju i na suđenju . . .

ubojice, silovatelji, pedofili i ostala gamad imaju puno bolji tretman pri uhićenju i sprovođenju u zatvor ili pritvor, a njihova djela su puno gora i gnjusnije od našin nekoliko zapaljenih baklji, pokušaja unosa pirotehnike ili tako nečega . . .

kad sam već spomenuo ove dvije frendice, sutkinja ih je htjela pustiti samo uz upozorenje jer im je to prvi prekršaj, obje su djeca samohranih majki, nikad nisu bile kažnjavane i tako to, ali se drot koji ih je ispitivao i iživljavao na njima mora složiti sa odlukom sutkinje, i on se naravno nije složio jer mu nisu ništa htjele reći . . .

toliko o tome . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Slične teme

1. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  2. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme