= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
prvo kazes da su oni trebali napraviti iskorak, a onda kazes da su oronuli.. hm..
vidi, i biscan i sokota imaju godina na plecima i daleko su od sjajne forme. i to svi znaju, ukljucujuci i one neodgojene navijace koji su ih gadjali. nisu njih dvojca kriva sto ih je dinamo kupio. na krive ljude ste se okomili.. nakon takvog ponasanja i ja bih vam igrala k'o da igram za kikiriki. sumnjam da su u dinamu zbog para, tu su jer su (kao i velika vecina igraca) karijeru htjeli zavrsiti tamo odakle su i krenuli.
toliko si ogorcen na igrace i igru, a reci mi, koliko je dana proslo od smjene ivankovica i dolaska vlaka? zar zaista mislis da obojca imaju identicne vizije, taktike i pristup igri? zar zaista mislis da su trebali biti uigrani? u biti, da, trebali bi biti. da se radi o nekom drugom klubu. ali radi se o dinamu. u kojem vec dugo puno toga ne stima. a tu su zaista najmanji krivac igraci.
kao navijaci kluba vi biste UVIJEK morali biti uz klub i za klub!! ovo sto ste napravili nema veze s razumom, a kamoli s klubom. iz tvojih izjava iscitavam da dinamo nije nista, niti klub, niti nogomet, dinamo je jednako navijaci. mda. ne postoji dinamo zbog bojsa nego bojsi zbog dinama. a ovakvi bojsi mu ne trebaju! nikome ne trebaju! i nitko vas nikada na ovakav nacin nece postovati. niti cete sto postici osim prijezira i gadjenja.
i baklje definitivno nisu dio nogometne utakmice!!
luna, oni su došli tu jer nisu igrali za svoje tadašnje klubove . . .
rekla si i stalno ponavljaš da smo mi tu radi dinama, a ne dinamo radi nas . . .
kako onda kažeš da bi i ti igrala ko oni da mi navijamo za tebe?
oni su tu da rade i ostvaruju rezultate i za to su plaćeni . . .
a ovo da nisu uigrani ti ne stoji, makar to nisam ni spominjao negdje . . .
vlak je bio pomoćni trener cijelo vrijeme dok je i bio ivanković, i nije previše mijenjao igru, tako da . . .
a ni az vrijeme ivankovića oni nisu pokazali nešto . . .
mi smo UVIJEK uz klub i UVIJEK ćemo biti uz njega . . .

= Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
Ti stvarno misliš da je veća sramota izgubit tekmu (usput,od boljeg protivnika) nego napraviti ono što ste vi (BBBovci) tamo napravili?
izgubiti tekmu od boljeg protivnika?
udinese je u istom rangu sa dinamom, u našoj grupi jedino tottenham malo odskače, ostali su svi tu negdje . . .
i ne govorim samo o jučerašnjoj utakmici, nego o svemu općenito . . .

A jeste li možda pomislili da je problem u vama?
problem je u nama jer u klubu dugo nije igrao netko ko je zaslužio biti ljubimac navijača?

Ako ćemo iskreno, mislim da je policija i predobra prema vama Ajde mi reci maltretiraju li policajci normalne (civilizirane) gledatelje na tekmi? Ne trebaš odgovarat, znam odgovor
kakav je to normalan i civiliziran građanin?
onaj koji dođe u ložu, popije sve kaj se nudi i onda od tamo gleda tekmu derući se?
da, maltretira, jer su za njih svi isti . . .
kad vidiš pred svojim očima kako cura ili malo starija osoba dobiva pendrekom po leđima, neke bi ti stvari bile puno jasnije . . .

Ma bravo, a možda da je bilo pet prekida možda bi zabili pet golova?
izvlačenje iz konteksta . . .
naravno da ne bi bilo, ali ovaj prekid im je, ako to možemo nazvati pomoću, pomogao da se bar malo saberu . . .

= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
Priznajem, nisam citao cijelu temu, ali ovaj detalj mi je nekako zapeo za oko.
Nikako mi nije jasno, zasto se onda i dalje drzis tog svijeta? Zasto se ne maknes? Ocigledno se sve previse promijenilo, nije za prepoznat, nije kako je bilo (ili kako bi htjeli da bude). Ja bi na tvom mjestu onda vec davno otisao iz toga, i navijao za svoj klub na drugi nacin (kad bi uopce navijao za nekog).
zato jer neću dopustiti da me sve te stvari maknu od nečega što volim . . .

= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
Hm, znaci agresivnost ne treba sprecavati nego se na njega naviknuti?
Mislim, cinjenica jest da se covjek na svasta navikne, da netko vidi ubojstvo dovoljno puta, naviknut ce se na to, ali to ne znaci da je ubojstvo ispravno, zar ne?
isto si to izvukao iz konteksta . . .
navikli smo da nam fućkaju i da nas dočekuju stisnutih šaka . . .
i ne bježimo od toga . . .

= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
Eh brljo, da sam na tvom mjestu počeo bi navijati za Šibenik. Ti dečki su se stvarno trgnuli i vidi se da imaju elana. A njihovi navijači, siguran sam, mogu rezervirati sobu u gostujućem gradu bez ikakvih problema
ljubavi se ne mjenjaju samo tako . . .
nisam ja od onih kako vitar puše . . . .
a ni oni nisu bubice, o tome mogu osvjedočiti mnogi udubljeni blatobrani i razbijene šajbe od šibenskog kamenja . . .
misliš da ja to kao bbb ne mogu?

= Citat = Izvorno postao gljiva1000 Pregledaj post
Ma daj molim te brljo, uz takvo ponasanje kako mozes uopce ocekivati da ce vas policija docekat rasirenih ruku? Naravno da ce pratit svaki vas korak i sprijecavati bilo kakve probleme...
Isto tako ono jucer je bila sramota, gadjanje vlastitih igraca umjesto da ih motivirate je stvarno dno. Velik je ulog bio u igri i trebalo se stvarno potrudit, igracima je trebala jaka podrska da ih se sto vise motivira i ohrabri, a ne ovakvo ponizenje.
to je u redu da nas prate i paze, ali ograničavanje slobode kretanja je nešto sasvim treće . . .
mi se nismo trudili?
kad je pao gol, jesi li vidio/čuo da se ugasilo navijanje?
da svi šute?
navijanje je bilo još jače i gromoglasnije, sve da ih se motivira da dođemo do onog što svi želimo i priželjkujemo . . .

kao jednu napomenu, nakon prekida, kad mi je brat poslao poruku da se utakmica nastavlja za 5 minuta, kada čovjek od jedno dobrih 60 godina, nakon nastavka utakmice kaže: ubacite u teren još par baklji, da se prekine ova sramota . . .
ne znam, da li je i on huligan?
makar mislim da će i ovo biti krivo protumačeno . . .