zašto su gađana?
igrači, koji su imali priliku napraviti povijesni iskorak u europu, igraju kao da igraju za kikiriki, boli ih ***** za sve, što su i pokazali igrom . . .
i onda dođu smirivati navijače?
kojim razlogom?
da se na prekine sramota koju klubu nanose?
ili samo da dobiju neke poene kod navijača?
odavno u dinamu nije igrao čovijek koji je bio i ostao ljubimac navijača . . .
za šator, englezi svaki put imaju takav doček, organiziraju ga oni sami . . .
a to kaj nitko iz grada ne želi dočekivati strane navijače u zagrebu, to me baš zaboli, nije do nas . . .
a kog bi mi to trebali poštovati?
policiju koja nas svakodnevno i redovito maltretira, ljude iz vodstva kojui samo trpaju u svoje džepove kradući klub, igrače koji izlaze po narodnjacima, mrtvi pijani idu doma, makar je idući dan utakmica, . . . ?
luna, navijali smo za dinamo, za dinamo bez preplaćenih oronulih nogometaša i kvazi zvijezda, za dinamo u kojem je sve transparentno, a ne mutno kao sada, za dinamo u kojem su igrači ginuli za dres, za svetu boju i grb na njemu, a ne za ovo što ljudi sad nazivaju dinamom . . .
i da nije bilo onog prekida, dinamo niti ne bi zabio gol . . .
sranje na stadionu?
ne znam, ja ga nisam vidio . . .
zapaljene baklje nisu sranje, sranje je nešto sasvim drugo, a tome na stadionu a ni u gradu nije bilo ni traga . . .
fućkanje?
misliš da me pogodilo?
daj molim te ne budi smiješan, navikli smo na to gdje god dođemo . . .
mamićev agent ili plaćenik?
boldana izjava je kao da ti je to netko rekao da kažeš . . .
svi znamo da lova koja je naplaćena kaznama niti bi išla za pojačanja i poboljšanja voljenog nam kluba, a kamoli za stadion, išlka bi nekome od dobro poznatih ljudi iz kluba u džep . . .
a to što oni govore da mi izbijamo novce iz proračuna kluba nije istina, izbijamo ih iz njegovih džepova . . .![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks