= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
mozes li mi objasniti zasto su gadjana dva igraca koja su vam dosla pod tribinu? Obzirom da ste u italiji okarakterizirani kao izrazito problematicna skupina-da,docekani ste carski! Ne sjecam se da je ikoga od gostujucih navijaca na trgu bana jelacica docekao sator. Reci,za koga ste vi jucer navijali? Jer za klub sigurno niste! Sramota i katastrofa! Sto vi hocete? Kakvo postovanje i prava kada vi nikoga i nista ne postujete! Sinoc vas se svatko s imalo zdravog razuma sramio. Da nije bilo onog prekida dinamo je imao ogromne sanse ostati u natjecanju,i x je bio dovoljan. Hvala vam za sramotu!
zašto su gađana?
igrači, koji su imali priliku napraviti povijesni iskorak u europu, igraju kao da igraju za kikiriki, boli ih ***** za sve, što su i pokazali igrom . . .
i onda dođu smirivati navijače?
kojim razlogom?
da se na prekine sramota koju klubu nanose?
ili samo da dobiju neke poene kod navijača?
odavno u dinamu nije igrao čovijek koji je bio i ostao ljubimac navijača . . .

za šator, englezi svaki put imaju takav doček, organiziraju ga oni sami . . .
a to kaj nitko iz grada ne želi dočekivati strane navijače u zagrebu, to me baš zaboli, nije do nas . . .

a kog bi mi to trebali poštovati?
policiju koja nas svakodnevno i redovito maltretira, ljude iz vodstva kojui samo trpaju u svoje džepove kradući klub, igrače koji izlaze po narodnjacima, mrtvi pijani idu doma, makar je idući dan utakmica, . . . ?

luna, navijali smo za dinamo, za dinamo bez preplaćenih oronulih nogometaša i kvazi zvijezda, za dinamo u kojem je sve transparentno, a ne mutno kao sada, za dinamo u kojem su igrači ginuli za dres, za svetu boju i grb na njemu, a ne za ovo što ljudi sad nazivaju dinamom . . .

i da nije bilo onog prekida, dinamo niti ne bi zabio gol . . .

= Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
@bbbrljo: da li je vrijedilo sinoć napraviti sranje na stadionu (ne kažem da ti sudjelovao, ali po tvoji postovima se vidi da ih opravdavaš) te da vam cijeli stadion fućka, da vas gledaju sa prijezirom?
ako toliko volite Dinamo, zašto mu stalnim srnjima izbijate novac iz džepa (novac koji se može iskoristiti za kupnju nekog pojačanja ili za stadion) ??
sranje na stadionu?
ne znam, ja ga nisam vidio . . .
zapaljene baklje nisu sranje, sranje je nešto sasvim drugo, a tome na stadionu a ni u gradu nije bilo ni traga . . .
fućkanje?
misliš da me pogodilo?
daj molim te ne budi smiješan, navikli smo na to gdje god dođemo . . .

mamićev agent ili plaćenik?
boldana izjava je kao da ti je to netko rekao da kažeš . . .
svi znamo da lova koja je naplaćena kaznama niti bi išla za pojačanja i poboljšanja voljenog nam kluba, a kamoli za stadion, išlka bi nekome od dobro poznatih ljudi iz kluba u džep . . .
a to što oni govore da mi izbijamo novce iz proračuna kluba nije istina, izbijamo ih iz njegovih džepova . . .