Malo je navijaca u Hrvatskoj,odnosilo se to na navijace Dinama,Hajduka,Rijeke i da sad ne nabrajam. U toj silnoj ekipi,ima onih koji su svjesno i s namjerom dosli napravit sranje,a pravi navijaci koji se time ne bave ce ostat sjedit mirno i odgledat ce utakmicu,ako joj se dozvoli od strane navijaca i od strane sudaca da se nastavi nakon prekida. Eventualno se mogu smijat onima koji prave takve probleme dok ih se pakuje u policijska kola,sto bih i sam napravio. Smijao bi im se,jer drugo od nikoga ni ne zasluzuju. Zar zbog igre da se prave neredi? Ne zelim nikoga uvrijediti,al onakvo ponasanje treba kaznit i to papreno,jer nije prvi put da se dogodilo. I tako svaki put sve paprenije dok ne postane toliko skupo,da se ne moze platit,jer samo ce to izgrednike naucit pameti. Kad ste vidjeli da se u njemackoj ili engleskoj ligi ovakva sranja dogadaju? Ne kazem da su tamo ljudi bolji ili normalniji od nasih,al tamo brate znaju sta je crno,a sto bijelo,i znaju sta ih ceka,a ovi nasi su navikli da se lupa klub po dzepu,a navijacima pokoja prijava i koja iljada kuna kazne... To bi ja sve rijesavao na brzi i efikasniji nacin,i zabranio bi svim navijacima koj prave nerede da dolaze na utakmice. Ljudi su navikli da ih se ne kaznjava jer su nadmocna masa i ovakvi ispadi su im postali skroz normalni,a to vec nije u vezi s normalom. Ako sam nesto pogresno rekao,ispravite me,ali me kao eventualni simpatizeri ili iskreni navijaci bilo kojeg kluba ne optuzujte sto sam realan. Nikoga ne mrzim,i nisam pritiv fer i dolicnog ponasanja,vec sam protiv nemira,nereda i onih koji ga uzrokuju,bilo na terenu ili na tribinama...