Ja bih lijepo onim "navijačim" koji samo rade sranja, lijepo organizirao za vrijeme svake utakimce kluba koji navijaju organizirao skupni prijevoz i smještaj do rešetaka zatvora.
pa ti lijepo u ćuzi gledaj tekmu, a ne da radiš sranja okolo.
i svakoga tko zapali baklju, stolicu ili baci nešto na teren, lijepo u stanicu i izgon sa stadiona...
Koja sloboda navijačima?
koga mi tu varamo?
neka ti delikventi slobodno gledaju utakmicu iz kućnog pritvora ili iz zatvora...
da su se poštovala pravila, sinoć je ili utakmica trebala biti prekinuta ili se trebala isprazniti tribina.
Mislim da bi Uefa treba odrediti boysima kaznu da nesmiju dolaziti više na euro utakmice.
možda bi se tad neki smirili...
Nećeš ti navijača.
Vrijeđaju cijelu upravu kluba (ajd, nije uprava nešto, mamić nije sav svoj, al opet), gađati vlastite igrače, koje "bodre".
ebeš takvo bodrenje i navijanje ako gađaš vlastite igrače.
Ali kako to objasniti skupini "primitivaca"?
pojedini "kvazi-BBB-i" samo sramote Hrvatsku i sve ljubitelje nogometa na ovim prostorima i sve koji bi nekad htjeli otići ili koji odu na utakmicu.
a da stvar bude gore, ostatak te "grupe navijača" ih podupire.
@bbbrljo: da li je vrijedilo sinoć napraviti sranje na stadionu (ne kažem da ti sudjelovao, ali po tvoji postovima se vidi da ih opravdavaš) te da vam cijeli stadion fućka, da vas gledaju sa prijezirom?
ako toliko volite Dinamo, zašto mu stalnim srnjima izbijate novac iz džepa (novac koji se može iskoristiti za kupnju nekog pojačanja ili za stadion) ??

Odgovori uz citat
Bookmarks