= Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
joooj ,samo Dinamo,Hajduk,Rijeka.... i ostala sranja o navijanju i ljubavi prema klubu i o tome kako je policija okrutna i nepravedna!bla,bla,bla!
vec mi to stvarno ide na k....
razbijanje stolica na stadionima,unistavanje tramvaja,paljenje,tucnjave!
vi to smatrate navijanjem i cudite se sto su stadioni prazni!ne kuzim sta imate od tog preseravanja!?
bbbbrljo,nemam nista protiv tebe ,a niti ostalih pravih navijaca,ali nemojte lupetati gluposti o nekoj okrutnosti policajaca,jer su oni po meni stvarno preblagi.
da se neko time stvarno ozbiljno pozabavi, ne bi imali ovako jadno stanje na stadionima!
jedno b manje . . .

to je kvalitetan post, ma kako se ja ne slagao s njim je rznam puno bolje stanje stvari nego ti . . .
stolci nisu razbijani i trgani od croacije, tramvaji ne znam kad su zadnji put unisteni, tučnjave ne uključuju obične građane već samo navijače i ne ugrožavaju nikog drugog, . . .
moj pojam navijanja i tvoj se očito jako razlikuje . . .
za mene to nije preseravanje, za tebe je . . .
gledaj, nemoj pricati o brutalnosti policajaca kad je nisi iskusio na tribini, prije i poslije utakmice . . .
stanje nije jadno zbog navijača, stanje je jadno zbog stanja u državi . . .
kako na utakmicu koja je uvijek označena utakmicom najvećeg rizika, vječiti derbi, dinamo-hajduk, dođe pun stadio, roditelji s djecom, umirovljenici, . . . a tad je kao najveća opasnost od nereda?
kako je onda pun stadion?
a na proslavi naslova prvaka protiv međimurja prošle sezone 1500 ljudi, a od toga 1000 na sjeveru, a opasnosti od nereda nema . . .
daj mi objasni kako . . .
u jednoj emisiji koja će, nadam se uskoro biti stavljena na net, u kojoj su gostovali g. Tomurad i dva naša pripadnika, tomurad je rekao da se ljudi boje doći na stadion jer se boje nereda . . .
znaš kako su ga ušutkali?
istinom . . .
rekao mu je jedan da je u zadnjih 10 godina koliko on redovno ide na utakmice 2 puta došlo do nereda, 96 i na onoj tekmi protiv zagreba prošle sezone koju sam opisao, i to oba puta nakon kaj su policajci uletjeli i počeli mlatiti sve oko sebe . . .
gospodin Tomurad je samo zašutio i pognuo glavu . . .