ne bi mene, al brijem da bi mog frenda alternativca pored mene
a zakaj se ultras skriva? zakaj ima kapuljacu i nema lice nit ime? ah, nije valjda zato kaj radi sranja, pa se skriva od kamera i murije..
ukratko, bojsi su huligani. da, jesu! mozete se vi do preksutra izmotavati na represiju, nju zahvalite svim onim pojedincima koji su (iako mozda ne clanovi udruge, pace, mislim da udrugu nitko od takvih nit vidio nije) u ime kluba i u ime navijacke skupine mlatili, demolirali, vrijedjali.. i umjesto da vi nastavljate istim mjerama, ajt radite nesto korisno i lijepo!! nesto u humanitarne svrhe! nesto za Zagreb kojeg tak imate rad (nes ti akcije ciscenja trga s metlama, fakat pocistite nes! sljeme npr!) ukratko, aktivirajte se u stvarima koje ce navijace okarakterizirati kao drustvu korisne i pozeljne! i onda naravno da netko u takvog navijaca nece olako prstom upirati i vikati da je to huligan!
a bojsi se fakat ne isticu nicime osim losim stvarima..
ili su i tu mediji krivi? pusti medije.. nisu mediji sve.. da bojsi naprave nesto dobro, saznalo bi se to drugim kanalima cak da vas mediji i diskriminiraju tako..
Bookmarks