= Citat = Izvorno postao Alienware Pregledaj post
a nego šta si svetac??Nemoj me krivo shvatiti a ako radiš ovo što je quotano,očito onda nemaš mozga ili do njega ne dolazi kisik ,jer da imaš svatio bi da je ovo 21 stoljeće,sve se riješi jednim razgovorom,huliganstvo se koristi jedino kada nekome ne možeš nikako doprit do mozga.
Lako vam je govorit "ubi drotove " kad vas je 15-20 u društvu ,ajde dođi tako sam ispred pandura,moli Boga da ti premlati pendrekom.
= Citat = Izvorno postao mala Pregledaj post
pa koja je razlika, ideš na tekmu navijat i gledat utakmicu, a ne tući se, bahatit i govorit ubi drotove ?! to je ono kaj meni zapravo nikako ne ide u glavu.. čemu to ubi drotove.. pa niste primitivci neki kaj ste sad iz špilje neke izašli

@alienware
ne kažem da sam svetac . . .
da si čitao temu, otišao na koju utakmicu, posebice koje gostovanje, shvatio bi kako stvari stoje . . .
nema s njima razgovora, ako si sretnik, samo privođenje bez batina, a ako nisi, *ebiga, znaš kaj te ceka . . .
da, lako je nama dvadeset pjevati ubi drotove, a jos lakše je njima 5-orici zaletiti se s oklopima i ubiti boga u nama . . .
kako to i inače rade . . .

@mala
navijačka subkultura, koju nikad nećeš shvatiti . . .
a to ubi drotove, pa dolazi zato jer između nas i njih postoji određena mržnja, što s jedne, što s druge strane . . .
mi je izražujemo tako na glas, dok oni potiho pendrecima i ostalim sredstvima . . .