ovaj moj post nije bio u tom smislu, da cu se je izvuci ako kazem da je to dokazivanje XD
nego, ti hocu reci da ce svaki covjek koji nije navijac reci da to je huliganizam...
ovaj moj post nije bio u tom smislu, da cu se je izvuci ako kazem da je to dokazivanje XD
nego, ti hocu reci da ce svaki covjek koji nije navijac reci da to je huliganizam...
e tu si u krivu, odem katkad na koju veću, na one besplatne...
na vecima sam na istoku, na besplatnima na sjeveru, i preheben osjecaj kad se pale baklje, pjeva protiv juga i tako... al nije da me nesto previse zanima..
ali i ja za svoje graffite sam svjestan da je to vandalizam itd...tako da bi i ti trebao biti svjestan sta radis, kako se to zove i tretira...
da, i to te ne čini navijačemm . . .
moj i tvoj pojam navijača se jako razlikuje, tako da . . .
ja sam svjestan kaj radim, i prihvaćam posljedice, ali nema veze, ne možeš tebi objasniti neke stvari . . .
ja nisam huligan ako pjevam ubi drotove, ako palim pirotehniku, ako se potučem s nekim, . . .
huligan sam ako razbijam tramvaje, matletiram građane, . . .
to ne radim, i to navijači ne rade . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ako ti brljo stvarno misliš ovo što si napisao, onda očito tvoj pojam o huliganima je totalno drugačiji od onoga što je za većinu ljudi...
I to što ti radiš, to isto rade i huligani...
Sorry, ali po tome što si napisao si huligan...
Teško je nekoga tko se tuče sa drugima, pali pirotehniku, nazvati navijačem a ne huliganom...
dobro je mala rekla... čemu sve to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kao što sam vam svima već rekao, po ne znam koliko puta . . .
to je dio navijačke subkultura, dio koji ljudi koji nisu u tome ne razumiju i nikad neće . . .
tvoje, a i poimanje velike većine ljudi kako izgleda i kako se ponaša navijač se uvelike razlikuje od mojeg i ljudi koji na tekme idu navijati . . .
čemu sve to?
rečeno već milijun puta, način dokazivanja snage, moći, hrabrosti, . . .
u našoj subkulturi . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jasno mi je da hebete majku drotovima, al to ubi drotove mi bas i nije jer na domacim utakmicama od 500 domacih policajaca sigurno je bar njih 100 u privatnom zivotu super sa nekim od navijaca , neki su prijatelji neki poznanici, mozda i rodaci, cak i braca al svejedno ekipa piva ubi drotove![]()
Malo apsurdno, al to nemože opravdat nikakva navijačka subkultura...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Bookmarks