a sta ces, ko ce njima sada srati sto vam nisu dali da udjete s tim transparentom?
o kakvim transparentima se radi, jer sigurno vam nisu zabranili da furate frano despic rip...![]()
a sta ces, ko ce njima sada srati sto vam nisu dali da udjete s tim transparentom?
o kakvim transparentima se radi, jer sigurno vam nisu zabranili da furate frano despic rip...![]()
pa u tome i je problem . . .
onda drotovi mogu raditi kaj hoće, a nitko im neće prigovoriti za ništa, posebice jer je o navijačima riječ . . .
na porukama je pisalo: "U tuđoj smrti se naslađujete, na nasilje pozivate", "Ni pokojne sinove heroja ne poštujete", "Hrvatska, srami se!", "Frankie, počivaj u miru".
i onda smo htjeli ući sa samo "Frankie, počivaj u miru", ali ni to nisu dopustili . . .
onda smo skoro cijelu tekmu u tišini bili ispred ulaza . . .
drotovi mislili krenuti, ali i odustali, makar da su krenuli bi nas satrali sa zemljom . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a pazi, ovo pokojne sinove heroja ne postujete, nevidim odkud ideja za to...luna je ja mislim vec pisala na to... ako mu je stari poginuo u ratu, on sada ima povlastice da bude huligan i tuce se po ribnjaku? NHF naravno![]()
ne znam od kud si ti to pročitao ili zaključio . . .
u toj poruci se samo spomenulo da mu je tata umro u ratu, a za poštivanje je jer se njega toliko blatilo i blati se po novinama . . .
i ja sam već napisao, protiv povlastica za djecu branitelja, a za povlastive jedino ako ne idu nauštrb djece čiji roditelji nisu sudjelovali u ratu . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pa cek, jea rajt samo ste spomenuli da mu je stari heroj...
nisam cito novine, tako da neznam sta su pricali o frani...
Bookmarks