evo ja baš vidio slike uhapšenih....pa ako oni liče n Pankere onda sam ja balerina! lol
ne razumijem pišu jedno...slike su nešto drugo...onda prijetnje...onda....
pa što se to događa????
evo ja baš vidio slike uhapšenih....pa ako oni liče n Pankere onda sam ja balerina! lol
ne razumijem pišu jedno...slike su nešto drugo...onda prijetnje...onda....
pa što se to događa????
mama ti sestra!
događa se to da su novinari napisali da su oni pankeri, i onda to tak mora biti . . .
a današnje postupke policije neću komentirati . . .
zabrenjeno unošenje poruka koje ni na koji način ne krše zakon o navijačima . . .
ali eto, u našoj državi i to je moguće . . .
ali,
GLASOVE NAM NE MOŽETE UZETI ! ! !
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e moj rospaya . . .
pa u ovom slučaju je to jako važan detalj jer su novinari na tome temeljili cijelu priču oko čišćenja zagreba, sukobu subkultura, . . .
a oni s time nemaju veze . . .
jer da su napisali da su se sukobile dvije skupine građana grada zagreba, ne bi mogli tjedan dana o tome pisati i izmišljati kojekakve stvari . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
sjever bez baklji bi bio zaku*ac...baklje,topovski i ostalo je sastavni dio navijacke tribine i tako treba biti, jedino nebi trebali bacati baklje na teren...
a ovo sto vam ne dopustaju unjet transparent, mozda i nije krsio nikakva pravila iliti sta ja znam...ali kada bbb potrgaju stolce, bacaju baklje na teren i sl., onda se ne pita za nekakav zakon...
jednostavno vas murjaci drze za huligane (sto vecina na sjeveru i je) i jebu vas kako god stignu![]()
a sta ces, ko ce njima sada srati sto vam nisu dali da udjete s tim transparentom?
o kakvim transparentima se radi, jer sigurno vam nisu zabranili da furate frano despic rip...![]()
Bookmarks