= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
e, a kaj je taj agram crew?? neka podskupina bbb - a?
da, podgrupa koja je poznata po raznim akcijama . . .

= Citat = Izvorno postao Destroyer Pregledaj post
Naveo sam ih kao primjere, mogo sam reć i metalce
Sve što je imalo zajebano završi u novinama (dovoljno ti govori činjenica da pol strane zauzima članak sa ubijenom mačkom što je prije 30 godina bila dječja igra i niko se nije obaziro na to), a za alternativce (sotoniste ne računam, oni su stvarno neki scary shit ) još nisam ništ pročito.
ja sam ti to napisao jer si ti napisao da su oni bili napadnuti, pa sam te zato pitao za njih . . .

Ovo nije budućnost pa da znaju što ćeš napraviti za sat vremena, tako da na osnovi ovoga ne mogu zatvoriti čovjeka. Svaki zločin mora biti kažnjen, uključujući i te alternativce koji su ubili tog mladog čovjeka.
nije, ali da se bolje radilo, puno toga se moglo spriječiti, vjeruj mi . . .
tako je, sad je u rukama hrvatskog pravosuđa, ma kakvo ono bilo, ono će donijeti presudu . . .
mi se tu nemamo šta mješati, naravno, možemo izraziti svoje mišljenje, ali ne miješati se u rad

Ovo prvo je objasnila LaLuNa.
A drugo, niko nije tjerao oca u rat. Prema registru branitelja (koji je veoma sumnjiv) mi smo mogli pokoriti cijeli Balkan, a čak i da nas je bilo i 3 puta manje, to bi isto bilo previše. No, nećemo o braniteljima, to je ipak osjetljivo područje.
i to sam ti napisao jer si ti, čitajući bez razumijevanja, rekao da to pokazuje kakav je mentalitet obitelji . . .
time sam ti samo htio pokazati da nisu onakvi kakvima ih zamišljaš . . .

Ti si stalno pričao da je tamo normalno porječkat se zbog cuge. OK, ovaj dio povlačim, no NEMA te stvari zbog kojih se s nekim trebaš potuć.
Što se tiče novinara, ko ono stalno pljuje Mamića ? Što je taj čovjek sve učinil prošle godine? Ali BBB su uvijek pljuvali Mamića kad je izgubio 1 tekmu od njih 20,tada su boysi uživali. A novinari su oni koji su to dodatno začinili.
ne, ja to nisam napisao . . .
ja sam napisao da je normalno da se ekipa međusobno traži cugu, nemoj izvrtati moje riječi . . .
kakve veze sad mamić ima s ičime?

Ne može biti normalan ako se učlanio među BBB-e, a jako dobro zna kakvi su oni. Ako činite dobra djela, reklamirajte ih, jbt! Bez reklame nećete dokazati kakvi ste u stvarnosti. Tako funkcionira današnji svijet.
znači ja isto nisam normalan zato kaj sam boys?
zato kaj idem na tekme? jer navijam?
mrzim zaključivanje o ljudima po stereotipima . . .

nismo mi neka agencija da se reklamiramo
mi znamo kakvi smo, drugi nek vjeruju novinarima kakvi smo, njihov izbor . . .