Naveo sam ih kao primjere, mogo sam reć i metalcenisi čuo jer to nije vijest, ali ni punkeri nisu zlato . . .
i oni znaju raditi sranja, samo to baš ne završava po novinama . . .
a i kakve veze imaju pankeri s ičim?![]()
Sve što je imalo zajebano završi u novinama (dovoljno ti govori činjenica da pol strane zauzima članak sa ubijenom mačkom što je prije 30 godina bila dječja igra i niko se nije obaziro na to), a za alternativce (sotoniste ne računam, oni su stvarno neki scary shit) još nisam ništ pročito.
Ovo nije budućnost pa da znaju što ćeš napraviti za sat vremena, tako da na osnovi ovoga ne mogu zatvoriti čovjeka. Svaki zločin mora biti kažnjen, uključujući i te alternativce koji su ubili tog mladog čovjeka.da, baš su nezainteresirani . . .
otiđi večeras na opatovinu, ribnjak ili malo po parkovima pa ćeš vidjeti kako sada stalno patroliraju, samo je žalosno da se nešto mora dogoditi da bi se oni pokrenuli
Ovo prvo je objasnila LaLuNa.kako možeš tako nešto uopće reći, buraz mu je u zatvoru radi toga kaj je bilo, na obavijesnom razgovoru koji traje već par dana . . .
otac te obitelji je položio život na oltar domovine da bi ti sad tu mogao srati po njemu i njegovoj obitelji . . .
imaj bar malo poštovanja prema preminulima, ili nemoj pričati o stvarima koje ne znaš . . .
ovo je bio jako nizak udarac, ali ni to me više ne iznenađuje na ovom forumu . . .
A drugo, niko nije tjerao oca u rat. Prema registru branitelja (koji je veoma sumnjiv) mi smo mogli pokoriti cijeli Balkan, a čak i da nas je bilo i 3 puta manje, to bi isto bilo previše. No, nećemo o braniteljima, to je ipak osjetljivo područje.
Ti si stalno pričao da je tamo normalno porječkat se zbog cuge. OK, ovaj dio povlačim, no NEMA te stvari zbog kojih se s nekim trebaš potuć.on nije riskirao život radi cuge, kaj ti znaš kaj je tam bilo?
samo vjeruj novinarima i živi u njihovom svijetu . . .
Što se tiče novinara, ko ono stalno pljuje Mamića ? Što je taj čovjek sve učinil prošle godine? Ali BBB su uvijek pljuvali Mamića kad je izgubio 1 tekmu od njih 20,tada su boysi uživali. A novinari su oni koji su to dodatno začinili.
Ne može biti normalan ako se učlanio među BBB-e, a jako dobro zna kakvi su oni. Ako činite dobra djela, reklamirajte ih, jbt! Bez reklame nećete dokazati kakvi ste u stvarnosti. Tako funkcionira današnji svijet.od kud tebi da je on radio samo zle stvari?
dečko je bio sasvim normalan . . .

Odgovori uz citat
Bookmarks