Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ko, dečki iz agram crew-a?
po pričama, navodno nije, ekipa koja je bila s njim je nakon napisa u novinama da su metalci/pankeri/whatever nazvala novine da to demantira . . .
jer su novinari objavili da su to bili pankeri/metalci, a ljudi odmah povezali s ribnjakom i tako zaključili da to mora biti tako . . .
vjeruj mi, nisu . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
e, a kaj je taj agram crew?? neka podskupina bbb - a?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
da, podgrupa koja je poznata po raznim akcijama . . .
ja sam ti to napisao jer si ti napisao da su oni bili napadnuti, pa sam te zato pitao za njih . . .
nije, ali da se bolje radilo, puno toga se moglo spriječiti, vjeruj mi . . .
tako je, sad je u rukama hrvatskog pravosuđa, ma kakvo ono bilo, ono će donijeti presudu . . .
mi se tu nemamo šta mješati, naravno, možemo izraziti svoje mišljenje, ali ne miješati se u rad
i to sam ti napisao jer si ti, čitajući bez razumijevanja, rekao da to pokazuje kakav je mentalitet obitelji . . .
time sam ti samo htio pokazati da nisu onakvi kakvima ih zamišljaš . . .
ne, ja to nisam napisao . . .
ja sam napisao da je normalno da se ekipa međusobno traži cugu, nemoj izvrtati moje riječi . . .
kakve veze sad mamić ima s ičime?
znači ja isto nisam normalan zato kaj sam boys?
zato kaj idem na tekme? jer navijam?
mrzim zaključivanje o ljudima po stereotipima . . .
nismo mi neka agencija da se reklamiramo
mi znamo kakvi smo, drugi nek vjeruju novinarima kakvi smo, njihov izbor . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks