Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    kako možeš tako nešto uopće reći, buraz mu je u zatvoru radi toga kaj je bilo, na obavijesnom razgovoru koji traje već par dana . . .
    otac te obitelji je položio život na oltar domovine da bi ti sad tu mogao srati po njemu i njegovoj obitelji . . .
    ovo je bio jako nizak udarac, ali ni to me više ne iznenađuje na ovom forumu . . .
    bejb.. drag si mi, to znas.. smatram da nisi mutav, dapace, jako si bistro momce.. i stoga ne mogu pojmiti kako je ispod tvojih prstiju proizasla ova gore podvucena recenica?! pa ofkors da to nije obavijesni razgovor!! jos nikad nisam cula da takav traje 5 dana i da za vrijeme trajanja maloljetnik citavo vrijeme bude pritvoren!!
    nadalje, koje veze ima to sto mu je caca poginuo u ratu? jel bi to sad trebalo znaciti da su djeca branitelja povlasteni stalez koji smije raditi stogod pozeli bez snosenja posljedica?

jesi ti osobno poznavao Franu? jeste si bili bliski? jel itko od vas forumasa koji tak zestoko sudjelujete u raspravi bio blizak s njime? nekak si mislim da niste.. i zato je nadsve mutavo tvrditi "decko je bio agresivac" ili "decko je bio mirna dusica" kada o tome pojma nemate!

brljo.. pametan si i drag decko.. individua koja se svojim stavom ustvari ne uklapa u tu iskrivljenu sliku navijanja.. ne navija se celavim glavama, rasjecenim arkadama, sakama.. ne navija se da bi se pripadalo skupini navijaca.. shvati da sa izjavama poput ovih gore samo potkopavas svoju inteligenciju, jer zvucis kao pripadnik neke sekte koja ti ispire mozak.. of kors da decko nije zasluzio smrt kolko god da je napravio ili ne napravio sranja, al gle, necemo sad od njega radit nacionalnog heroja samo zato kaj je bio bbb-ovac i kaj mu je caca poginuo u ratu!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    bejb.. drag si mi, to znas.. smatram da nisi mutav, dapace, jako si bistro momce.. i stoga ne mogu pojmiti kako je ispod tvojih prstiju proizasla ova gore podvucena recenica?! pa ofkors da to nije obavijesni razgovor!! jos nikad nisam cula da takav traje 5 dana i da za vrijeme trajanja maloljetnik citavo vrijeme bude pritvoren!!
    nadalje, koje veze ima to sto mu je caca poginuo u ratu? jel bi to sad trebalo znaciti da su djeca branitelja povlasteni stalez koji smije raditi stogod pozeli bez snosenja posljedica?
    da, oni su uhićeni odmah nakon toga . . .
    naravno, pravobraniteljica nije bila obavještena, tamo su dio vremena provodili bez roditelja na ispitivanju, uzeti su im podaci, te mislim da su ujutro pušteni kućama . . .
    dan-dva kasnije ih zovu iz murije da se moraju javiti u policiju, i otad do jučer su bili u muriji, ne znam dal su danas pušteni . . .
    ne, ja sam prvi protiv toga da su djeca branitelja povlaštena, to sam samo spomenuo jer je dotični forumaš obitelj htio prikazati kao problematičnu, kao zadnji ološ, . . .

jesi ti osobno poznavao Franu? jeste si bili bliski? jel itko od vas forumasa koji tak zestoko sudjelujete u raspravi bio blizak s njime? nekak si mislim da niste.. i zato je nadsve mutavo tvrditi "decko je bio agresivac" ili "decko je bio mirna dusica" kada o tome pojma nemate!
    da, dobro sam poznavao franu . . .
    živio je prije kod mene na kvartu, zajedno smo cugali na spomenutoj opatovini, imali smo mnogo zajedničkih frendova, . . .

brljo.. pametan si i drag decko.. individua koja se svojim stavom ustvari ne uklapa u tu iskrivljenu sliku navijanja.. ne navija se celavim glavama, rasjecenim arkadama, sakama.. ne navija se da bi se pripadalo skupini navijaca.. shvati da sa izjavama poput ovih gore samo potkopavas svoju inteligenciju, jer zvucis kao pripadnik neke sekte koja ti ispire mozak.. of kors da decko nije zasluzio smrt kolko god da je napravio ili ne napravio sranja, al gle, necemo sad od njega radit nacionalnog heroja samo zato kaj je bio bbb-ovac i kaj mu je caca poginuo u ratu!
    ja to niti ne pokušavam, ali ne mogu dopustiti da netko samo tako pljuje po njemu, po navijačima, jer svi, nažalost, vjeruju novinarima . . .
    a kolko su ljudi zatucani, dokazuje činjenica da me jedno desetak ljudi pitalo kako idem na sprovod dečku kojeg su ubili boysi, kak je to nezgodno, . . .
    to pokazuje kako se to prezentiralo u novinama i kako su to ljudi shvatili . . .

jer ja sam čuo nekoliko priča, ali nažalost sve su imale isti kraj, gubitak jednog mladog života . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks