ja ti garantirano tvrdim da je . . .
takvih debila kojeg si ti citirao po forumima ima kolko oćeš, svi jaki iza tipkovnice i monitora, a na ulici manji od makovog zrna . . .
većina jih su klinci koji svoje frustracije liječe na internetu i time misle da su face . . .
da, sad svi novinari spominju ekipu agram crew, za svako sranje agrami su to napravili, objavili su da je frane bio njihov član, totalna laž, da su oni organizirali napad na te metalce, a nitko od njih nije ni primirisao ribnjaku, svašta im se prišiva, a narod to guta i prihvaća kao istinu, što je žalosno . . .
sad, ajmo malo realnije pogledati, kad bi se i išlo u to čišćenje, pa ziher se ne bi nalazili na trgu, njih 200, zamislite kako bi to izgledalo . . .
pa policija bi ih sve odmah privela i bok, što je dokaz da je onaj mail napisao neki dečko/cura od kojih maksimalno 13-14 godina, što se može i zaključiti po načinu pisanja . . .
a kolko sam ja čuo, oni nisu bili nikakvi metalci/punkeri/darkeri, već neka obična ekipa, a to su samo novinari napisali, a svi se tog primili kao pijan plota . . .
marine, spomenuo si sprovod . . .
žalosno je da policija na sprovod nije pustila sada nažalost najstarijeg brata, nije mogao prisustvovati ispraćaju brata, s kojim je živio, spavao, izlazio . . .
a srce mi je puklo kad sam vidio najmlađeg brata pored lijesa, ne znam kolko godina ima, ali onak mali, uplakan, . . .
svećenik je rekao jednu predivnu rečenicu:
frane, bio si vatreni navijač dinama, kako si na zemlji navijao za dinamo, tako gore na nebu navijaj za dušu onoga tko ti je odrezao krila u tvom letu života . . .
(nije točan citat, ali u tom stilu)
Frano Despić [1990 - 2008] R.I.P.

Odgovori uz citat
Bookmarks