Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Note 2
    Operater
    '91
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa necu reci da nebi bilo vazno, ali bilo bi manje vazno. Jer da bilo ko usred grada nasrne sjekirom na drvo, dobio bi clanak u novinama jer bi to u najmanju ruku bilo cudno ponasanje.

Al ne kuzim uopce pricu o sori i tim stvarima. Jer recimo neki vash predtavnik u Footbal factories za gostovanje u splitu kaze ovako: " We could make some trouble".

A mislim da su mnogi takvi koji samo s tim ciljem idu. Moje misljenje je da za takve nebi trebala postojati "sloboda navijacima" nego da bi se trebalo sankcionirati, na ovaj ili onaj nacin.

BTW, argumentacija onog gornjeg clanka kako je on apsolvent, i da je dopisnik, i sta sve ne, nije nikakav argument da on nije tip koji ce raditi sranja.
    Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Trapavi Pregledaj post
    Pa necu reci da nebi bilo vazno, ali bilo bi manje vazno. Jer da bilo ko usred grada nasrne sjekirom na drvo, dobio bi clanak u novinama jer bi to u najmanju ruku bilo cudno ponasanje.

Al ne kuzim uopce pricu o sori i tim stvarima. Jer recimo neki vash predtavnik u Footbal factories za gostovanje u splitu kaze ovako: " We could make some trouble".

A mislim da su mnogi takvi koji samo s tim ciljem idu. Moje misljenje je da za takve nebi trebala postojati "sloboda navijacima" nego da bi se trebalo sankcionirati, na ovaj ili onaj nacin.

BTW, argumentacija onog gornjeg clanka kako je on apsolvent, i da je dopisnik, i sta sve ne, nije nikakav argument da on nije tip koji ce raditi sranja.
    to je navijački svijet, koji malo ljudi kuži
    postoji puno načina na koje se navijačke skupine dokazuju, a tučnjava s drugom skupinom je također jedan od tih
    malo ljudi ide s tim ciljem, ali ako te netko napadne, nećeš mu ni ti ostati dužan
    istina je da gotovo svaka navijačka skupina ima među sobom i hool ekipu, kojoj je to cilj, ali njih je jako malo
    šta misliš zašto nije bilo sranja na hrv - engl?
    znali su englezi di dolaze, a noć prije je bilo nekoliko manjih šora tako da su se smirili jer su vidjeli da tu baš nije pametno izazivati

a situacija kad je hajduk gostovao u genoi
    prije tekme je došlo do sukoba s policijom, i u toj tučnjavi navijači su oduzeli poveći broj pendreka policajcima
    znaš šta je bilo s pendrecima?

policajci su ih došli moliti da im ih vrate, jer se ne mogu vratiti u postaju bez njih
    na kraju su pendreke "mjenjali" za uhapšene
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Slične teme

1. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  2. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme