evo, samo da kažem, bio sam sinoć vani malo nakon dugo vremena, i vračam se ja s par frendova kući i idemo radičevom ulicom, kad ono vidi skupina oko 10-tak bbb-aca, i zakačili se oni s nekom tam ekipom isto a ekipa ima možda najviše 15 god.... ok...nisam niš htio gledat, ono boli me k**** i idem dalje....odemo mi na glavni u importane u mc kad ono....isto negdje 10-tak bbb-aca, i to negdje oko 15-tak godina, i prolazimo frendovi i ja, i čujem mrmljanje njih par baš mi se danas tuče ajmo ove istuč, ok...mislim si aj kaj mi ovi mogu...blabla....ok...izlazimo iz mc, nije ih više bilo.... idemo mi bilo je oko pol 1 i prolazimo onom ulicom kod cinestara i bio je tam neki kafić, i njih par ispred tog kafića, al ovaj put malo stariji dečki oko 25 god. i prolazimo mi, i ovaj se nasred ulice stane da mi nemremo proč...i mi ga prolazimo nekak, a on dobacuje ajmo dečki kao kolko vas je, nas je četvero, očemo četri na četri kao.... kažem ja svojima, ne obazirite se.... samo prođite i boli vas k****...
i šta sada reči? kakvi su to dinamovi navijači koji bi se tj. koji tuku bilo koga???
fakat neam riječi, evo fakat nakon dugo vremena sam izašao van u grad i onda me ovako neš dočeka....

Odgovori uz citat
Bookmarks