Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ro@m Pregledaj post
    Evo samo da se nadovežem na utaknicu Dinamo-Karlovac.
    Sve to polazi od medija.
    Radim na lokalnoj televiziji,i zamislite,nakon utaknice i nereda niti sat vremena zovu nas iz Nove TV,tražeći nas snimke nereda(!!!),nedaj bože da bi nas tražili snimke kako su igraći donirali novce za dječji odjel bolnice Karlovac,ili samu utaknicu.
    Nego iskljućivo nerede.
    I to je lik došao iz Remetinca na naplatne kućice u Karlovcu za 10 minuta(!!!)
    Pa vi zamislite kako im je važnije bilo prikazati nerede odma u ponoćnim vjestima.
    Kaže da cijena nije bitna.
    Pa recite da to dobar dio toga ne polazi od medija.
    Šta,neka se mladu uče kako će se šorati za 5-6 godina.
    to tako ide
    naslovnice zaslužuju samo sranja, dok dobrotvorne akcije samo mali članak u kutu

gdje je pisalo kad su izraelci spalili hrvatsku zastavu?

gdje piše svake godine kad boysi organiziraju darivanje krvi, skupljanje love za klaićevu . . .

NIGDJE ! ! !
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Nekakav Samsung
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    34.547
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    ...gdje piše svake godine kad boysi organiziraju darivanje krvi, skupljanje love za klaićevu . . .

NIGDJE ! ! !
    ...vidiš - stvar je u tome da smo svi mi marginalci i nismo zanimljivi - zanimljivi su ekscesi...
    Sad zašto pisati o darivanju krvi nekih BBB-ovaca ili davanje dobrovoljnih priloga???
    Ljudi to rade svaki dan i ne traže promociju, isti ti ljudi su okupljeni u razna udruženja vezano uz umjetnost i kulturu te ine druge stvari - okupljaju se - o njima se ne piše - zašto - jer se ne žele eksponirati i svoje niske porive ostavljaju iza svojih kućnih vrata...
    Osobno ne vidim svrhu navijanja na sportskim priredbama - kada želim pogledati tekmu - dogovorim se sa društvom - odemo u kafić i tamo uz urednu cugu sve pogledamo na telki i prokomentiramo - bez skakanja na glavu, urlanja (ah proklete cigarete) i razmišljanja hoću li dobiti po piksi od onog tipa što me krivo gleda ili murjaka koji gleda tko će početi sa sranjima...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dmi Pregledaj post
    ...vidiš - stvar je u tome da smo svi mi marginalci i nismo zanimljivi - zanimljivi su ekscesi...
    Sad zašto pisati o darivanju krvi nekih BBB-ovaca ili davanje dobrovoljnih priloga???
    Ljudi to rade svaki dan i ne traže promociju, isti ti ljudi su okupljeni u razna udruženja vezano uz umjetnost i kulturu te ine druge stvari - okupljaju se - o njima se ne piše - zašto - jer se ne žele eksponirati i svoje niske porive ostavljaju iza svojih kućnih vrata...
    Osobno ne vidim svrhu navijanja na sportskim priredbama - kada želim pogledati tekmu - dogovorim se sa društvom - odemo u kafić i tamo uz urednu cugu sve pogledamo na telki i prokomentiramo - bez skakanja na glavu, urlanja (ah proklete cigarete) i razmišljanja hoću li dobiti po piksi od onog tipa što me krivo gleda ili murjaka koji gleda tko će početi sa sranjima...
    pa kad stavljaju loše stvari, zakaj ne bi stavili i dobre?

to bluedevil:

cura je dobila od strane policajca, zato je na podu
    a u masi i tučnjavi niti jedna cura nije nastradala jer nitko ne udara cure

i u takvim situacijama, pogotovo na stadionu, prvo se izlače cure i djeca, pa se kreće u obračun

evo video za one koji nisu vidjeli:

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...0701_20273.php

i vi mi tu nabrojite tih 200 navijača koji su jurišali na 70 policajaca

ima ih podjednako
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    pa kad stavljaju loše stvari, zakaj ne bi stavili i dobre?

to bluedevil:

cura je dobila od strane policajca, zato je na podu
    a u masi i tučnjavi niti jedna cura nije nastradala jer nitko ne udara cure

i u takvim situacijama, pogotovo na stadionu, prvo se izlače cure i djeca, pa se kreće u obračun

evo video za one koji nisu vidjeli:

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...0701_20273.php

i vi mi tu nabrojite tih 200 navijača koji su jurišali na 70 policajaca

ima ih podjednako
    o kakvom obracunu ti pricas ja stvarno ne razumijem, to je totalni primitivizam. neko ne navija za isti klub kao ti i ici se sorati sa njim. idotizam, primitivizam, debilizam....

a vidi ste da ste jako hrabri na ovoj snimci, decki, ako vam je do tucnjave, imas fino boks, thai boks, kick boks i svakakvih drugih mma pa fino odi tamo, odi u ring i vjeruj, ispucati ces se vise nego na jednoj tekmi. ali zaboravio sam, tamo treba i trenirati, a vidim po trbusinama nasih bbbovaca to bas nije popularno.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao coma_zgb Pregledaj post
    o kakvom obracunu ti pricas ja stvarno ne razumijem, to je totalni primitivizam. neko ne navija za isti klub kao ti i ici se sorati sa njim. idotizam, primitivizam, debilizam....

a vidi ste da ste jako hrabri na ovoj snimci, decki, ako vam je do tucnjave, imas fino boks, thai boks, kick boks i svakakvih drugih mma pa fino odi tamo, odi u ring i vjeruj, ispucati ces se vise nego na jednoj tekmi. ali zaboravio sam, tamo treba i trenirati, a vidim po trbusinama nasih bbbovaca to bas nije popularno.
    dosta ljudi ih trenira

ne brini, nismo tak lijeni

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks