huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
...vidiš - stvar je u tome da smo svi mi marginalci i nismo zanimljivi - zanimljivi su ekscesi...
Sad zašto pisati o darivanju krvi nekih BBB-ovaca ili davanje dobrovoljnih priloga???
Ljudi to rade svaki dan i ne traže promociju, isti ti ljudi su okupljeni u razna udruženja vezano uz umjetnost i kulturu te ine druge stvari - okupljaju se - o njima se ne piše - zašto - jer se ne žele eksponirati i svoje niske porive ostavljaju iza svojih kućnih vrata...
Osobno ne vidim svrhu navijanja na sportskim priredbama - kada želim pogledati tekmu - dogovorim se sa društvom - odemo u kafić i tamo uz urednu cugu sve pogledamo na telki i prokomentiramo - bez skakanja na glavu, urlanja (ah proklete cigarete) i razmišljanja hoću li dobiti po piksi od onog tipa što me krivo gleda ili murjaka koji gleda tko će početi sa sranjima...
pa kad stavljaju loše stvari, zakaj ne bi stavili i dobre?
to bluedevil:
cura je dobila od strane policajca, zato je na podu
a u masi i tučnjavi niti jedna cura nije nastradala jer nitko ne udara cure
i u takvim situacijama, pogotovo na stadionu, prvo se izlače cure i djeca, pa se kreće u obračun
evo video za one koji nisu vidjeli:
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...0701_20273.php
i vi mi tu nabrojite tih 200 navijača koji su jurišali na 70 policajaca
ima ih podjednako![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
o kakvom obracunu ti pricas ja stvarno ne razumijem, to je totalni primitivizam. neko ne navija za isti klub kao ti i ici se sorati sa njim. idotizam, primitivizam, debilizam....
a vidi ste da ste jako hrabri na ovoj snimci, decki, ako vam je do tucnjave, imas fino boks, thai boks, kick boks i svakakvih drugih mma pa fino odi tamo, odi u ring i vjeruj, ispucati ces se vise nego na jednoj tekmi. ali zaboravio sam, tamo treba i trenirati, a vidim po trbusinama nasih bbbovaca to bas nije popularno.
Bookmarks