U svakom zitu ima kukulja... eto sto reci vise!
Znas, radio sam u bivsem-uns-u, i imao sam prilike vidjeti kako ste ljubazni bili prema policajcima. A i puno prijatelja mi je iz atj lucko, pa znam kako to ide.
Dok sam studirao, redario sam po klubovima, i od tuda znam psihologiju pijanih kompleksasa tj. debila. Kako se to rijesava? U jednom klubu koji necu imenovati smo imali svaki vikend problema sa doticnom "ekipom", oni su bile dase..i naravno da smo im smetali, dok jednog vikenda nisu zabvrsili na duljem lijecenju u Draskovicevoj. NE podrzavam takve nacine!
No i psa tuces da ga naucis? a takve grupacije su cak i na nizem stupnju, vrijedjao bi pse kada bi ih usporedjivao sa coporom pasa ili vukova.
Opet je bilo 200-tinjak navijaca na 70-tak policajaca, ti se nebi uplasio da si policajac? ah da, nebi, ti si boys, vi ste "face", znam ja dosta takvih "faca" kad se nadju 1 na 1.
Koje su onda policijske opcije? vas 200 njih 400 pa se tuc? Sto se mene tice, sada bi isao na glasanje da se policajcima u takvim slucajevima otvore kompletno opcije! pa kad prvih 10-tak jadnika smrtno nastrada, mozda ce biti i manje nereda! Bio sam na vaterpolo susretu u sloveniji kad ste isto sranje bez veze napravili!
Susreo sam se i sa hrpu debilnih policajaca, no to je njima posao, kruh! a vama je ovo lijecenje kompleksa! i sve je super kad sorate, unistavate, ali kad neki nadobudni klinac od 17 godina dobije po "picki" jer ga doma ne odgajaju,nego ga moraju policajci odgajat,onda je frka i panika!!
Podsjecate me na gay udrugu ISKORAK, "mi smo super, mi imamo svoju paradu, provociramo, a kada dobije neki derpe po glavi, onda se pozivaju na prava itd..." Tako i vi!
Prekrsio si zakon? Spremi se prihvatiti poslijedice. Dao bi ja vama druge policije svjeta malo!
Bas me smeta sto ce me sada austrijanci gledati kao zadnjeg debila zbog sacice jadnika!! Sva sreca pa imam diplomatske tablice sada na autu pa ne znaju od kud sam!
Sramota ste za cijeli normalni puk ove zemlje, sto je nazalost u manjini...

Bookmarks