Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sharp GX25, N6230
    Operater
    Tomato
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakav Nered je odgovorio tipu gore:

ovaj dubokouman tekst bi pripisao prije tvojim godinama nego nepismenosti, ali cinjenica da ljudi koji izjavljuju ovakve budalastine nisu bas imali dobre ocjene u skoli i inace se ponasaju kao poluidioti.

*malo kasnije*

Budi optimist jer se svi mozemo sloziti da su ga mogli spucati i nogom u glavu i to nekoliko puta. To je ono sto bi ja djetetu napravio da mi se smuca okolo i opija.

Dakle on sebe ne smatra poluidiotom, a i suptilno hvali svoje uspjehe u školi - idealan roditelj?

A da li su opcije ispucane ili je ovo odmah prva pa u vugla, neznam. Čak i ovako fiktivno kao izjava zvuči u najmanju ruku kretenski. Što se poluidiota i huligana tiče ne bih se složio da isključivo jedno ide s drugim. Znam par divnih ljudi koji su roditelji, a djeca su im huligani u najgorem smislu te riječi.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i ja imam frendove boyse..svi tetovirani buldoge, grbove, natpisi dinamo zagreb,pa nema veze ko je kriv, stvar je od covjeka do covjeka..netko zeli navijat netko se ide ispuhat da bi se tukao il razbijao aute i sl,pa uvijek je tako,sta je tu cudno?pa podne rat uvijek se nađe dobar broj ljudi koj ce i u svojoj drzavi krast i razbijat kamoli drugoj strani, i uzivat u tome....al stvar je u tome da je to jednostavno tako..ima hooligana i zbog njih su tucnjave..sad, hooligani mogu bit i navijaci i murjaci, ti murjaci koji mlate navijace, da nisu u murji vjerovatno bi bili na drugoj strani i mlatili murjake i stvarali probleme..tako sam siguran da i ti navijaci zeljni krvi stvarali probleme da su u murji..uvijek se nađe par njih i pocinju problemi..ko ne zeli probleme moze se maknut u vecini slucajeva, ko ih trazi i ide s takvima uvijek ce ih nac..
    bio nekad oglas...

Slične teme

1. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  2. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks

Pravila postanja