Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 906

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sport je oduvjek bio prisutan u mojem zivotu, u pocecima ragbi, a kasnije mma, i to sada profesionalno treniram! Znam sto su sportska nadmetanja, imao sam navijace, bio sam medju navijacima.

Nikada nisam previse gledao nogomet, jer imam jako nisko misljenje o tom "sportu". No tih "navijackih" spika mi je fakat vec dosta.
    Kao prvo, zelis li pogledat neku utakmicu, gledat ces je od doma, jer na stadionu k. vidis. Kao drugo, koja je svrha radit stvari koje se ne smiju raditi?

Osobno mislim da su ti BBB, a i drugi navijaci, hrpa izkompleksiranih jadnika, koji se moraju nekako ispuhati, i dobiti na "mudima", a kako nisu sposobni sami, onda su najaci u grupi, a gdje ces bolje nego na nogometnoj utakmici. I naravno, najveci neprijatelj je murija!

Znam par ti kvazi BBB-ovaca, ono spitka, i te brije... inace sam rodjeni Zagrebcanin, ajmo reci purger, no nikad nisam navijao za Dinamo niti me zanima sudbina tih 11 jos vecih krelaca.

Ali to je jako zanimljivo, primjerice u Saitama dvorani, Japan, Pride turnir, i sad tamo nekih 100k navijaca raznih teamova, boraca, sve vrvi od napetosti. ali nitko se ne potuce.. kako to?

Ili, 1999. godine sam bio na Svjetskom prvenstvu u Ragbiju, utakmica Engleska-Novi Zeland (nogometna analogija bi bila valjda Engleska-Francuska), ono mrze se..kad tokom,prije i poslije tekme nema tucnjave, svi zajedno navijaju, opca zajebancija...

Moj zakljucak:

BBB-ovci, i drugi..su hrpa kompleksasa, koja se lijeci na tudjoj imovini i ljudima, ali u grupi. i podrzavam svaku akciju policije protiv tih debila, gumeni meci, pendreci, suzavac..sto god im padne na pamet.. Vidio sam nedavno snimku neke utakmice, gdje su se navijaci na 10-tak obicnih policajaca postavili, i sad je bilo jako problematicno jer su njih 100 krenulo na njih 10 i par policajaca je pucalo u pod da ih rastjera. Eh, da ste bili u americi, ovi bi vas bez grca na licu upucali kao stoku..kao sto jeste.. fakat debili!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Moj zakljucak:

BBB-ovci, i drugi..su hrpa kompleksasa, koja se lijeci na tudjoj imovini i ljudima, ali u grupi. i podrzavam svaku akciju policije protiv tih debila, gumeni meci, pendreci, suzavac..sto god im padne na pamet.. Vidio sam nedavno snimku neke utakmice, gdje su se navijaci na 10-tak obicnih policajaca postavili, i sad je bilo jako problematicno jer su njih 100 krenulo na njih 10 i par policajaca je pucalo u pod da ih rastjera. Eh, da ste bili u americi, ovi bi vas bez grca na licu upucali kao stoku..kao sto jeste.. fakat debili!
    Slazem se.

A ti brbljo - nema nis lose u navijanju, to je cak i super. Bio sam puno puta! Ali one koji unistavaju tudu imovinu a pod okriljem navijanja treba u najmanju ruku pozatvarati. Vidim imas 17 godina; zamisli da imas 37 (a ta dob nas nazalost sve ceka), zenu i djete na grbaci, a na autu kojeg moras otplativati jos 6 godina ti neko razbije sofersajbu i retrovizor, bez ikakvog povoda? Ubio bi ga golim rukama da mozes.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj zakljucak:

tekma dinama protiv karlovca, tekma prije ove s rapidom
    bilo je pedesetak navijača na 15 policajaca
    svi se tu pozivate na zakone, i to, a di su tu bila dva hica upozorenja u zrak?
    uplašili su se jer su bili u manjini
    a zamislite kako je kad si ti u manjini
    kad te mlate 4 specijalca sa 20 kg oklopa na sebi, svaki cca 100kg, a ti nakon prvog udarca ne znaš za sebe

u koprivnici sam razgovarao s jednim policajcem iz interventne koji su nas pratili do kolodvora
    i tako smo mi pričali, on nam je rekao da je većina današnjih policajaca pičke, da se skrivaju iza znački, napadaju u skupini . . .
    nismo mogli vjerovati da te riječi dolaze iz usta jednog interventnog policajca, postrojbe koja u hrvatskoj radi gotovo samo na tekmama

zgrozio se nad činom koji sam spomenuo gore, kad su 4 specijalca tukla dečka od 17 godina

nisu svi policajci gamad, ali većina njih je
    i tako onda ispadne ovo kaj se dogodilo
    policajci su pokušali nešto na tribini, palo je par udaraca pendrekom i evo sranja
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    tekma dinama protiv karlovca, tekma prije ove s rapidom
    bilo je pedesetak navijača na 15 policajaca
    svi se tu pozivate na zakone, i to, a di su tu bila dva hica upozorenja u zrak?
    uplašili su se jer su bili u manjini
    a zamislite kako je kad si ti u manjini
    kad te mlate 4 specijalca sa 20 kg oklopa na sebi, svaki cca 100kg, a ti nakon prvog udarca ne znaš za sebe

u koprivnici sam razgovarao s jednim policajcem iz interventne koji su nas pratili do kolodvora
    i tako smo mi pričali, on nam je rekao da je većina današnjih policajaca pičke, da se skrivaju iza znački, napadaju u skupini . . .
    nismo mogli vjerovati da te riječi dolaze iz usta jednog interventnog policajca, postrojbe koja u hrvatskoj radi gotovo samo na tekmama

zgrozio se nad činom koji sam spomenuo gore, kad su 4 specijalca tukla dečka od 17 godina

nisu svi policajci gamad, ali većina njih je
    i tako onda ispadne ovo kaj se dogodilo
    policajci su pokušali nešto na tribini, palo je par udaraca pendrekom i evo sranja
    U svakom zitu ima kukulja... eto sto reci vise!

Znas, radio sam u bivsem-uns-u, i imao sam prilike vidjeti kako ste ljubazni bili prema policajcima. A i puno prijatelja mi je iz atj lucko, pa znam kako to ide.

Dok sam studirao, redario sam po klubovima, i od tuda znam psihologiju pijanih kompleksasa tj. debila. Kako se to rijesava? U jednom klubu koji necu imenovati smo imali svaki vikend problema sa doticnom "ekipom", oni su bile dase..i naravno da smo im smetali, dok jednog vikenda nisu zabvrsili na duljem lijecenju u Draskovicevoj. NE podrzavam takve nacine!

No i psa tuces da ga naucis? a takve grupacije su cak i na nizem stupnju, vrijedjao bi pse kada bi ih usporedjivao sa coporom pasa ili vukova.

Opet je bilo 200-tinjak navijaca na 70-tak policajaca, ti se nebi uplasio da si policajac? ah da, nebi, ti si boys, vi ste "face", znam ja dosta takvih "faca" kad se nadju 1 na 1.

Koje su onda policijske opcije? vas 200 njih 400 pa se tuc? Sto se mene tice, sada bi isao na glasanje da se policajcima u takvim slucajevima otvore kompletno opcije! pa kad prvih 10-tak jadnika smrtno nastrada, mozda ce biti i manje nereda! Bio sam na vaterpolo susretu u sloveniji kad ste isto sranje bez veze napravili!

Susreo sam se i sa hrpu debilnih policajaca, no to je njima posao, kruh! a vama je ovo lijecenje kompleksa! i sve je super kad sorate, unistavate, ali kad neki nadobudni klinac od 17 godina dobije po "picki" jer ga doma ne odgajaju,nego ga moraju policajci odgajat,onda je frka i panika!!

Podsjecate me na gay udrugu ISKORAK, "mi smo super, mi imamo svoju paradu, provociramo, a kada dobije neki derpe po glavi, onda se pozivaju na prava itd..." Tako i vi!

Prekrsio si zakon? Spremi se prihvatiti poslijedice. Dao bi ja vama druge policije svjeta malo!

Bas me smeta sto ce me sada austrijanci gledati kao zadnjeg debila zbog sacice jadnika!! Sva sreca pa imam diplomatske tablice sada na autu pa ne znaju od kud sam!

Sramota ste za cijeli normalni puk ove zemlje, sto je nazalost u manjini...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inache idem na istok,obozhavam tekme dinamo hajduk,volim baklje sve dok se s njima pravilno postupa...dok ih bacaju vatrogascima dolje il chekaju dok se ugase...al ono unishtavanje javne imovine i ta sranja...ma debili ima isto tako i sjebanih policajaca shto znaju opako srat...NAVIJAM ZA DINAMO al ne u smislu ubij i unisti sve za DINAMO i tako ga obrukaj...jer je to chista bruka i shteta samome klubu...
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prekrsio si zakon? Spremi se prihvatiti poslijedice. Dao bi ja vama druge policije svjeta malo!
    ja sam spreman prihvatiti posljedice z prihvaćam ih za djela koja sam ja napravio
    samo neka se to provodi normalno, a ne na način na koji oni to provode

na zadnjoj tekmi protiv hajduka ( na jugu ) je policajac govorio redaru da izabere desetoricu koju će privesti
    da moraju popuniti kvotu
    i onda ekipa bude privedena ni kriva ni dužna, prijeti im se zadržavanjem u zatvoru od 8 dana, batinama, i tako mnogi potpisuju famozne zabrane
    je li to normalno?
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    ja sam spreman prihvatiti posljedice z prihvaćam ih za djela koja sam ja napravio
    samo neka se to provodi normalno, a ne na način na koji oni to provode

na zadnjoj tekmi protiv hajduka ( na jugu ) je policajac govorio redaru da izabere desetoricu koju će privesti
    da moraju popuniti kvotu
    i onda ekipa bude privedena ni kriva ni dužna, prijeti im se zadržavanjem u zatvoru od 8 dana, batinama, i tako mnogi potpisuju famozne zabrane
    je li to normalno?

Normalno? pa kako normalno prekrsis zakon, tako normalno i platis za njega! Normalno razbijes nekoga ili auto, normalno tebe murija razbije! oko za oko,zub za zub!.

Kvota? nemoj sad i ti.. bilo je price i o kvotama za prometne prekrsaje! gle NEMA kvota!

Sve u svemu, s vama se treba postupati gore nego sa bilo kim drugim! Zasto? zato jer vas treba odgojiti! a ne da radite sranja kao ovo sada u Austriji!a to vrijedi za sve navijace, bili oni bad ili good blue boys! i ja sam navijac, navijac sam Subaru Rally Team-a (bio na utrkama - nismo se tukli sa Citroenom..),navijac sam bio Schumachera (nismo se tukli na Hungaroringu sa ekipom od Hakkinena), navijac sam New Zealand All Blacksa, i nisam se tukao sa Englezima, a niti oni s nama...mogao bih tako unedogled.

Jedino nogometasi sranja rade... eto to je moj zakljucak! Sve oko sugavog nogometa je problem!

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hm, da.
    onaj jelusic rek'o da holdingu fali 800 - 900 milja kuna.
    da ce ukinut besplatne pokaze skolarcima i da ce cijenu vrtica dici u nebesa.

da bi preko djece, onoga sto bi valjda trebalo biti zadnje na listi za odstrel, namaknuo pare za holding.

i normalno da smo se svi logicno zapitali, pa cekaj malo, kako preko djece, yebemu, zasto se ne ukine fakin dinamo i kojekakve udruge navijaca? i onda je jedna majka to tako fino objasnila - da ukinu financiranje dinama i sruse maksimir napala bi ih horda podivljalih huligana.
    kad su djeca u pitanju, nije ih strah, najgore sto im se moze desit da ih podivljale majke nabreklih sisa pospricaju mlijekom. smijesna izjava? jok, za plakat.

brijem da cu ja prva otic potkurit to ruglo na maksimirskoj!! valjda su prvog svibnja pocupali prevec stolaca i sad popravak ne mogu namirit iz prireza, pa hop, idemo ukinut pokaze skolarcima. ili si je netko od vonabi dinamovih zvjezdica pozelio novi autic, pa hop, ajmo dic cijenu vrtica za 150% samo da nam zvjezdica ne pobjegne u europu.

e, bljuje mi se.
    jos vise kad se sjetim da se iz istog tog proracuna i mog prireza financira i udruga navijaca!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks