ovaj dubokouman tekst bi pripisao prije tvojim godinama nego nepismenosti, ali cinjenica da ljudi koji izjavljuju ovakve budalastine nisu bas imali dobre ocjene u skoli i inace se ponasaju kao poluidioti.
ja isto ne volim to dvoje, ali uz njih ne volim ni skoru i razno razne debile. Znaci li to da sam veci freak od Comekoji si ti freak coma, ne volis dinamo, thompsona..?
Budi optimist jer se svi mozemo sloziti da su ga mogli spucati i nogom u glavu i to nekoliko puta. To je ono sto bi ja djetetu napravio da mi se smuca okolo i opija.i dofuraju ih u stanicu, i njega zavezanog dva drota spucaju šakom u glavu
gdje to ima?
ne vidim nista lose u razbijanju navijaca koji rade probleme. Izgleda da ne znas kako je prije milicija rjesavala probleme.ali ne, naša policija tako ne zna raditi
kod privođenja ne možeš proći bez batinjanja, pendrečenja i sl.
znaju često i nabiti navijača u maricu, te onda dobiješ i prijavu za uništavanje policijske imovine.
dobar grah daleko se čuje
Upravo takva djeca, ciji starci na taj nacin rijesavaju njihovu adolescenciju, imaju potrebu otic na stadion i izivljavat se na nekom drugom...
Ocito postoji razlog sto vise ne rijesava na taj nacin, osim sto je nehumano, zasto sto takve mjere nemaju bas nikakvog ucinka. Osim sto moze pojacat njihovu mrznju prema sustavu i osjecaj da ne pripadaju drustvu, sto ce dovest do pogorsanja nasilja.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
time oćeš reći da su svi navijači idioti, budale s osnovnom školom?
ko kaže da se frend opijao?
šta navijači nisu ljudi?
ne zaslužuju normalno privođenje kao i ostali građani?
bolje bi priveli nekog kriminalca, pedofila, silovatelja nego nekog navijača
da, a baš me zanima kaj bi ti napravio da te privedu, govorim bezveze, radi pijanstva
i premlate te na mrtvo ime
baš me zanima kaj bi napravio
znam kako je prije milicija rješavala probleme, a ni ovi sada nisu puno bolji
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks