2bbbrljo: protureakcijom ekipe? tko vam daje za pravo reagirati na postupanje policije? losom reakcijom? pa oni su policija, koji je vama k. u glavi... da to ne kuzite, njihova je zadnja i EOD. Zbilja ja narod poremecen, kao i ta danasnja mladez, neodgojena gamad koju ne odgajaju doma, niti u skoli niti igdje.. pa je ocito palo na policiju da ubije boga u njima kako bi ih odgojila.

Mala digresija, da sam ja s 19 godina ispao na novinama kao izazivac nereda, nebi mene policija trebala dohvatit, brijem da bi me stari (koji me nikada nije udario a bio je velik autoritet u mom zivotu i dalje je) za jaja objesio. Oprosti, ja sam odgojen, meni su rekli da postujem uniformu, i da postujem osobu iza te uniforme, a ako me sto smeta, postoji nacin da se zalim, i osnovne stvari su me odgojili, ne proturijeci, ne bahati se, na vrijedjaj, ne udaraj policajca.. mislim it is common sense.

Stoga, nazalost policija je tu da odgaja..

ali dok god vi u glavi imate da oni NE SMIJU, i da oni LOSE reagiraju, te da ekipa ima PROTUREAKCIJU, hvala bogu da cete bit istuceni, propucani i slicno, jer vi ste anarhija, a policija je ono sto stiti civilizirani svijet od takvih.

Kao sto rekoh, nitko se nije ni ispricao mojoj frendici za demoliran auto na kvartu, jer eto, hrpa neodgojenih debila se odlucila iskalit na autu..auto ne vraca..a ni ona kao zensko, koja je skoro dobila po glavi kad je pokusala auto zastitit. U tom trenutku je ocekivala od organa reda da napravi reda na cesti i zastiti imovinu...

Kazem, da je bio moj auto, vjerovatno bi citali u novinama da je jos koji navijac propucan.