= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
dobro, nisam metuzalem, al bome nit klinka nisam, pa nit ja ne znam o kakvim se nesporazumima s upravom (!?) cibone radi da ih i dan danas ignorirate?
mislim, a zakaj onda i dinamo ne sikanirate? lol, vidi njihove uprave

poruka: bojsi se se prvenstveno vole i zele inatiti

ajt, sad fino, dobrovoljno i dobrotvorno, šarafciger u ruke i postavite sve polomljene stolice. garant nece proci nezapazeno.
al, nekak mi se cini, od svih "humanitarnih" primjera koje si naveo, niti jedan nije ukljucivao nekakav rad. a fizicki angazman u pogledu trcanja za loptom na turniru ne smatram nekim radom, kad vam je to ionako opsesija
ima veze s postupcima uprave cibone...
a dinamo nećemo napustiti, radi dinama smo i nastali...
ne zna šta smatraš pod rad, ali recimo navesti ću ti primjer obnavljanja kuće jednom dečku koji ide na tekme koji se našao u nezavidnoj situaciji, radilo se fizički, prikupljala se financijska pomoć, pa nije bilo nigdje...
nije ni važno...
= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
Eto, Zoran Cutura, bivsi kosarkas Cibone koji je sa D. Petrovicem igrao ti je sada novinar, tj tu i tam napise koji clanak za Jutarnji list.
Vjeruj mi, da njemu das materijala on bi sigurno nekaj napisao..

Kako ne kuzis, trebas se snac!
To ti ja govorim cijelo vrijeme, moras znati kako privuc paznju, koristit malo mozga i bit kreativan.

Vi ste Udruga Dinama, organizirajte neki miting djece 1.-2. iz nekih osnovnih skola razreda s igracima Dinama, da upoznaju svoje zvjezde nogometa..
snalazimo se...
na svemoguće načine...
ovaj koncert koji se trebao održati je trebao biti spektakl, šećer na kraju obilježavanja 13.05., ali eto, otkazan je nakon svega...
izlazilo se u medije, govorilo se, ali mediji prikažu ono kaj njih zanima, ne ono što bi možda i javnost zanimalo...
i ja sam davao intervju za jednu emisiju, pa su mi izjave totalno izmijenjene, izvlačene rečenice iz konteksta pa sam na kraju požalio radi toga...