Stvaro si našao članak
U kojemu "pisac" sam sebi uskače u usta.
Srcedrapajuća sloga "navijača" klubova koji "se mrze"... U kojoj su sami protiv cijelog tupog svijeta.
Oni, tako mudri, ustrajni i spremni za ustanak.
U članku se govori kako su hrabri ustati protiv policije, spominje se rat i ogorčenost zbog stanja u državi- koji nemaju nikakve veze sa "prosvjedom" "navijača" koji su "ušli u neravnopravnu borbu"...
Cijeli članak zvuči kao neki predgovor za ulazak u rat ili revoluciju
Da, mijenjati svijet i uništavati svoji imovinu, živote svojih ljudi je isto.Jer treba čuvat svoje radno mjesto, treba raspravljat o trivijalnim temama s kolegama s posla, faksa ili iz škole. Jer ako ste drugačiji, čudak ste, želite „zamisli sramote“ mijenjat svijet , a to je danas najgora karakteristika ljudi umjesto motor pokretač.
Ovo za radno mjesto mislim da ne treba ni komentirati.
Ako primjenimo istu logiku na station... Treba ga srušiti, ako ga sami huligani ne devastiraju do kraja.Sram me šta sa utakmice koja je završila u 22:00 sata u Zagrebu u Split stižem u 6:00 ujutro kao da razliku od 380km umjesto najmodernijim autoputom prelazim seoskim drumovima. Uostalom ovaj narod ni nije zaslužia ništa nego seoske drumove i blato do koljena.
Malo statistike kako bi zvučalo pametnije...70% Hrvata direktno krši neki od hrvatskih zakona ali svi su glavni u razapinjanju kada to radi neko drugi. Tako je i ovaj put stoko!
Kao što je Luna napisala- kada su huligani priznali da su oni krivi?
Da, rat i utakmica koja odlučuje o trivijalnoj stvari su ista stvar.Što li je nego licemjerje zgražati se nad 3 kamena u gluho doba noći u nekom srpskom selu di niko živ nema ispod 70 godina, a istovremeno pričati o tome kako su navijači dobili ono šta su kroz prošlost zaslužili...Zar to onda nije ista stvar...
Prije nego što netko napiše da nije trivijalna, neka malo razmisli o "uspjesima" naših nogometaša (čast iznimkama, bilo ih je- ali da ih se izbrojati na prste).
A pisac je Švicarac?Jer vi škole ne završavate( ako ih uopće i završavate) zbog znanja nego zbog sigurnog posla, jer ne čitate, ne slušate glazbu ne zanima vas ništa osim vlastitog dupeta. Sramite se!
Moj obraz je čist ali mi je neugodno dijelit zrak sa toliko onih koji su spremni klicati carevom novom ruhu...
Ma, presmješan tekst...
Malo nabrijavanja, generaliziranja, izmišljene statistike, vrijeđanja (svog) naroda (a time i samog sebe), optuživanje za licemjerje, tužaljka na opću situaciju (koja nema veze sa navijanjem), zatim malo vrijeđanja, preuveličavanja, uzdizanja samog sebe (i svoje "ekipe") i imamo odličan članak protivan "onima koje nam plasiraju i u koje slijepo vjerujemo"- isti stil, samo s druge strane.
Ma, neću više ni komentirati ovakve stvari...
A taj policajac je sigurno sam stavio petardu ili što već na oko kako bi mogao vas okriviti...

Bookmarks