bas.
necu ici tako daleko pa upitati sto je ta cura radila tamo jer sam i sama znala ici na utakmice (doduse, nikada na sjever), ali bome cu upitati zakaj se nije sama maknula na vrijeme? zasto je uopce doslo do situacije da ti ili itko treci mora podmetati ledja da bi zastitio tu curu? a gle, nemres mi reci da se u roku milisekunda stvorila murija i stjerala vas na 25 m kvadratnih. tko se zeli maknuti, makne se na vrijeme. tko ne zeli izazivati, niti se ne gura na problematicnu tribinu. tim vise ne mogu shvatiti onog oca sa slike s curicom! kako mu je, pobogu, uopce palo na um voditi dijete na sjever na utakmici dinamo - hajduk? kaze moj muz "pa kad je to najjeftinija ulaznica"
a yebote! ak nemas para, onda si ne ugrozavas dijete na takav nacin nego mu kupis sladoled i zajedno ga lizete gledajuci tekmu s kauca. ili si ne kupis cigarete i pivu pa usparas za fakin kartu za drugu, sigurniju tribinu. sto taj otac porucuje svome djetetu vodeci ga medju navijace koji yebu roditeljicu mamicu il kome li god vec, da ne pricam o svim ostalim pogrdama, i bakljama i svemu! znaci, kaj, ljubav prema navijanju (ne to nije nit ljubav prema klubu, a jos manje prema nogometu) je veca od ljubavi prema vlastitom djetetu i djetetove sigurnosti? to je poruka?

Bookmarks