Kao prvo na dan utkamnice Hrvatska Rusija..Ispred maksimirskog stadiona ...
Mene je napala mala skupina torcide(10 njih) .Ja bio sam.zeli mi kapu razderali fred perry majicu i naljepili mi na celo Torcida podbrdo...
Ako je to uredu onda ok..Iako mislim da nije.
.
I vec duze vremena skupljaju se sore za janjevce i cigane.Zasto oni?
E pa upravo zato sto su oni bahati.Bahati su u svakom pogledu.Frenda su mi razbili njih 10 cipelarka na podu (decko dobio frakturu lubanje)Nesmjes ga ni pogledat nesmjes ni sjest za stoj a frajeri ti doletavaju decko to je rezervirano...Pa goni mi se ti u PM.Dok mi cigani prjete gunom .Mislim daj sjasite seljacine.I sada kada im se neko imo muda suprostaviti oni se nepojavljuju.
Sto se tice sukobi navijackih skupina to jedino ne toleriram.Nerazumjem cemu to?Jedina razlika je da navijamo za drugi klub a za to nismo ni mi ni oni krivi.
A sto se tice murije.Tu bi gamad razapeo.Ljudi nisu normalni.Niti te pitaju jesi ili nisi samo dobijes po glavi zasto?Zato sto navijas za dinamo.Nisam jos ni jednog policajca postenog uhvatio da prvo kaze dobar dan decki...Imate osobne?Hvala...Bla bla a ne daj osobnu ,ciji si?Sta radis tu?ajde bogte odi znas di...
To bi bilo to od mene pozdrav ako sam ikoga uvrjedio OPROSTi
****************************.Gledo sam Fear Factory i frajeri s gunom kao da ce nas cekati...
Ma iditi u *****.
To bi bilo sve od mene

Bookmarks