Sve koji uništavaju tuđu imovinu treba privest na isti način. A batina samo služi da im lijepo objasni da su kreteni. Jer riječi očito ne čuju i ne žele shvatiti. E pa kad ne ide milom, ide silom. Da samo stoje na stadionu i pjevaju, da su takvi od početka, nitko ih ne bi dirao. Ali kad meni uzimaju preko 50% iz plaće da bi se, među ostalim, gradio mrtvi stadion, i onda dođe kreten i potrga stolicu, zapali je ili bilo što takvog, e onda ga treba ispendrečit.
Nema nikakve poante raspravljat o tome da li su svi ili neki navijači ovakvi ili onakvi, kad je davno poznata stvar da jedino pojedinac može bit pametan (inteligentan) - masa je uvijek glupa. Uvijek. U svakom je čoporu, bilo ljudi ili skakavaca, IQ obrnuto proporcionalan broju pripadnika.
Uostalom, ne vidim niti nikakve potrebe da ja patim na cesti ili u tramvaju zato jer se igra tamo neka utakmica pa mi zatvore prugu, Maksimirsku itd. Čemu to? Jel' to meni treba? Ja njima (igračima i navijačima) ne spojebem koncepciju prijevoza, parkinga niti ičeg drugog - zašto bih onda trpio da oni meni to rade?
I onda da se deru kad ja nakon cijelog dana (tjedna, mjeseca) hoću samo u miru odspavat doma. Pa razbijaju ono što ja iz svoje plaće dajem.
Opet ponavljam, Margaret (Iron Lady) je dobro krenula, i jedini prigovor je da je bila premekana. Još strože to treba.

Odgovori uz citat
Bookmarks