Sport je oduvjek bio prisutan u mojem zivotu, u pocecima ragbi, a kasnije mma, i to sada profesionalno treniram! Znam sto su sportska nadmetanja, imao sam navijace, bio sam medju navijacima.

Nikada nisam previse gledao nogomet, jer imam jako nisko misljenje o tom "sportu". No tih "navijackih" spika mi je fakat vec dosta.
Kao prvo, zelis li pogledat neku utakmicu, gledat ces je od doma, jer na stadionu k. vidis. Kao drugo, koja je svrha radit stvari koje se ne smiju raditi?

Osobno mislim da su ti BBB, a i drugi navijaci, hrpa izkompleksiranih jadnika, koji se moraju nekako ispuhati, i dobiti na "mudima", a kako nisu sposobni sami, onda su najaci u grupi, a gdje ces bolje nego na nogometnoj utakmici. I naravno, najveci neprijatelj je murija!

Znam par ti kvazi BBB-ovaca, ono spitka, i te brije... inace sam rodjeni Zagrebcanin, ajmo reci purger, no nikad nisam navijao za Dinamo niti me zanima sudbina tih 11 jos vecih krelaca.

Ali to je jako zanimljivo, primjerice u Saitama dvorani, Japan, Pride turnir, i sad tamo nekih 100k navijaca raznih teamova, boraca, sve vrvi od napetosti. ali nitko se ne potuce.. kako to?

Ili, 1999. godine sam bio na Svjetskom prvenstvu u Ragbiju, utakmica Engleska-Novi Zeland (nogometna analogija bi bila valjda Engleska-Francuska), ono mrze se..kad tokom,prije i poslije tekme nema tucnjave, svi zajedno navijaju, opca zajebancija...

Moj zakljucak:

BBB-ovci, i drugi..su hrpa kompleksasa, koja se lijeci na tudjoj imovini i ljudima, ali u grupi. i podrzavam svaku akciju policije protiv tih debila, gumeni meci, pendreci, suzavac..sto god im padne na pamet.. Vidio sam nedavno snimku neke utakmice, gdje su se navijaci na 10-tak obicnih policajaca postavili, i sad je bilo jako problematicno jer su njih 100 krenulo na njih 10 i par policajaca je pucalo u pod da ih rastjera. Eh, da ste bili u americi, ovi bi vas bez grca na licu upucali kao stoku..kao sto jeste.. fakat debili!