"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
zanimljiva konstatacija da sam propali slučaj...
u tvojim sam godinama već sve sam sebi plaćao...
radio sam, nisam ovisio o roditeljima...
stvarno sam propali slučaj...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
sunčano popodne, temperatura ok, kiše nema, besplatan ulaz na stadion, "huligana" nema, a stadion prazan...
PA KAKO TO?
svi uvjeti su tu, kako to da nema gledatelja?
stadion tih, tu i tamo se prolomi koji urlik, nema navijanja, tišina kao u kazalištu...
kako sada objasniti nedostatak gledatelja na utakmici?
HOĆEMO ISTINU - MARIO GALIĆ !
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
To ti je cisti dokaz za nas debilni mentalitet..
Dok je igrao Petrovic u Ciboni nije se mogla naci karta za itijednu tekmu...
Ljudi gube interes za utakmice jel vide kakvi uvijeti vladaju na tekmama..
Odes na tekmu Dinama ili Hajduka i nacujes se milijon socnih psovki, a i postoji sansa da dobijes stolicu u bulju
HNL je odavno u banani, to mozes vidjet i sam...
Eto ti istine:
Vi ste provocirali, policija reagirala i sad vi placete..
ako pritom misliš na nerede, zadnji neredi, ako se tako mogu nazvati, a nisu bili ni sjena ovome što se dogodilo 01.05. su bili 2005. godine (nisam 100% siguran za godinu, ili peta ili šesta) na sjeveru..
stolicom glavu?
ja te vodim na derbi, garantiram da stolice ne lete...
plačemo?
daleko od toga...
samo zahtijevamo da odgovara odgovorna osoba za ono sve...
a kakva je policija, jednostavno govore poruke podrške svih grupa ranjenome...
rijetki primjer ujedinjenja...![]()
odlična slika...![]()
http://www.index.hr/sport/clanak/209...ns/491304.aspx
ovo je stvarno jadan podatak...
treba ukinuti 1. HNL (i sve ostale nogometne lige u Hrv)
http://www.index.hr/sport/clanak/vug...ca/491309.aspx
još bolji podatak
čovjek ima 35 godina i najbolji je strijelac lige... LOL
koja smijurija od lige
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nikog ne zanima HNL, eto kako.. Ali nije to samo u nogometu, na svim sportovima fali gledatelja, čini se da su ljudi izgubili interes za sport kod nas.. Ja sam ti rekao, cijenim to vaše navijanje i za to vam skidam kapu, ali vam način ponašanja NE VALJA i to već dugi niz godina..
A daj Boze shvati vec jednom da ste vi je*eno krivi za onaj incident 1.5!!!!!!
Koji k*rac ste isli palit i svercat baklje na stadion a DOBRO ZNATE da je zabranjeno??
Pa policija iisto tako gubi strpljenje i samo je cekala kada ce se ovako nesto dogodi da vas premlate...
Na ovo ti treba ici :doublefacepalm:
Kao 1., nemam niti ja narkomana za prijatelja..
Kao 2., meni kazes da uzivam u zivotu a ti visis na ovoj temi ko da o tvoj zivot ovisi o njoj. Boris se sa vjetrenjacama, tj. nemozes nikako nikome dokazat da su BBBi anđeli i da su oni bez provociranja dobili batine..
Kao 3., Ico ti je dobro rekao, sramota je to da je 35godisnjak najbolji strijelac jel je to pokazatelj kolika je zainteresiranost mladih osoba da postanu nogometasi u 1. HNL
Ovo više nema smisla... samo se vrtite u krug.
sad je nezanimljiva, a dok su navijači bili tamo, oni su bili problm nedolaska ostatka gledatelja...
that's my point...
@ ico
kakve veze ima broj godina igrača s brojem postignutih golova?
@ xlr
naravno, i uvijek sam otvoren za ista...
komentar je bio za neke prethodne postove u kojima smo mi bili krivci nedolaska gledatelja...
a ustvari smo jedini koji i dalje dolaze gledati utakmice smiješne nam lige...
Da, vi ste jedan od problema zbog kojih se ne dolazi.
Makar i 2 ljudi koji inače ne idu na tekme sada dođu- po meni je to veliki korak naprijed.
Oni će reći prijateljima, rodbini da je sada sigurno ići na utakmicu, (klinci neće bježati i bez pitanja odlaziti na tekme), možda se i skupi par normalnih prijatelja i prijateljica pa da odu pogledati tu tekmu iz zezancije, da malo prošeču, izviču se...
Samo neka huligani (koje BBB očito donosi sa sobom- htio- ne htio) prestanu dolaziti, vidjeti ćeš kako će ostatak građanstva početi dolaziti u sve većem broju.
Jednom (nije niti Rim sagrađen u jedan dan) se možda i napuni stadion i tada se krene normalno navijati i razvije se druga perspektiva o navijačima![]()
I opet ti da vi jedini dolazite, vi spašavate HNL, predvodite revolucije na korist naroda, vodeći ste intelektualci u Hrvatskoj, sve sami profesori i altruisti... Uništavajući imovinu i nagrđivajući reputaciju sebe i kluba za koji navijate, na kraju i cijele zemlje.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
iako sam neko vrijeme mislila ovu temu cak preseliti u cafe obzirom da se raspravljalo argumentirano, sada mi je drago sto nisam.
tema gubi svaki smisao, imamo jednog navijaca koji nas uvjerava kako su oni svi intelektualci s maximalnim dosegom psovanja rodbine, i nas sacicu s druge strane.
brainwashing bez smisla. i povlacenje besmislenih paralela.
ovo ne vodi nikamo!
lijepo molim da se skoncentrirate. jer kao prvo, mislim da tema ima potencijala ici u kafe, a kao drugo, ekipi je pun q ovih tu nebuloza i doci ce vam spamati s vremenskom prognozom.
sto, realno, mogu.
ovo je offtopic.
i ja ih necu u tome sputavati!
da se mene osobno pita, temu bih poslala u smece. jer mi navijaci ne trebaju nit u RL a time nit na forumu.
al necu. olfo, demokracija.
u ime iste, dajte se prestanite prepucavati k'o mala deca.
brljo, shvati da su "navijacki" problemi zadnja rupa na svirali u ovoj drzavi. shvati da ste omrazeni i da ste si za takvu sliku sami krivi. skup s intelektualcima i doktorima znanosti koji mamicu/drzavi/muriji/nastavi niz javno opce s rodbinom.
svi mi ostali, shvatimo da zapravo (sto je tuzno) nema smisla ista objasnjavati jer je brlji u jednu ruku mozak ocito dobrano ispran "ljubavlju" prema klubu.
on ce svoje, mi cemo svoje.
za koji dan netko ce nadobudno u gugl ukucat nesto vezano uz navijace i sjatit ce nam se tu na ovaj forum (nimalo blizak toj tematici) gro navijaca i opcit ce nam s rodbinom.
a to nam ne treba.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
u gostovanju na televiziji z1, u emisiji vesne kljajić, gostovao je jedan naš pripadnik i pripadnik policiji...
ne mogu naći klip niti se sjetiti imena policajca...
uglavnom, policajac je rekao, kada si napadnut, imaš se pravo braniti, bez obzira tko te napao...
bio sam na stadionu, znam kako je bilo, meni dosta...
znam da vama nije niti će ikada biti...
raspravljati mi se ne da više, sve relevantne činjenice su rečene, videi pokazani, tekstovi zalijepljeni, ...
vrtimo se u krug, o argumentiranoj raspravi nema govora, tako da ću se ja polako povući iz ove teme...
keep on going...
![]()
LoL. citajuci postove od zadnjih nekoliko dana mogu samo zakljuciti da je bbbrljo mozda fulao profesiju.
Sa svojim iznosenjem stavova i kojecemu fakat bi imao velike sanse kao komicar ili tako nesto.
Uopce ne znam sto uopce misliti o neandertalcima koji na utakmici Dinamo - Zagreb fuckaju igracima Zagreba koji izlaze iz svlacionice.
Ja samo znam da je zbog idijota poput ovih koji su napravili zadnje sranje mom klincu nazalost grah pao tako da izgleda da nikad nece ici na stadion gledati tekmu u zivo. Hrvatski nogomet a i bilo koja tekma kuda idu nasi vrli navijaci mi je poput gledanja wrestlinga.
Za sve novce koje odvajam za stetu koju su napravili na svim utakmicama (razbijanje tramvaja, buseva, paljenje stolica, ljecenje u bolnicama jer su dobili po picci) dajem si zapravo nazivati ih idijotima, debilima i maloumnicima.
Cekam samo dan kada ce se neko normalan iz murje sjetit i uvest konjicu na tekme. Pa cim izbije malo sranje neka pocnu tuc sve od reda. Pa ce zbog kolateralnih zrtava na stadionima ostati samo kretenoidi, a svak normalan ce ostat doma upravo zbog njih. S teroristima nema pregovora. Udri i gotovo!
dobar grah daleko se čuje
dijelim misljenje. itekako.
i to me neopisivo zalosti, jer ja sam na stadionu prvi puta bila s 2 i po godine. (toga se ne sjecam, sjecam se slabo univerzijade koja je bila kasnije)
mi svi doma jako volimo nogomet. sport opcenito. ali cim su bojsi poceli pokazivati ono sto se do danas promijenilo nije, roditelji su me prestali voditi na stadion. ma, opcenito su poceli izbjegavati odlaske na sportske susrete. ohrabrili su se tek kad sam vec imala 13 - 14 godina, i to samo i iskljucivo za tekme badel zagreba, i to ne europske, nego domace rukometne ligeu to doba to me stravicno ljutilo i zalostilo. i da, osjecam da sam ostala zakinuta za nesto fantasticno! nesto sto se preko malih ekrana ne da docarati. a sve zahvaljujuci hordi "intelektualaca" koji sebe nazivaju navijacima.
jos vise od toga me zalosti cinjenica da cu istu yebenu stvar i ja morati napraviti svome djetetu. iz istih razloga. i nisam mislila da ce to ikada izaci iz mojih usta, ali sada se nadam da mi dijete nece voljeti sport
al u jedno sam stoposto sigurna, "navijac/navijacica" nece biti. ni pod razno. vec u trbuhu cu zapoceti brainwashing![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks