Stranica 25 od 33 PrvaPrva ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 601 do 625 od 906

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao sto je netko rekao, ovakvim klubovima bi zgasio dotok para..

Trebalo bi se investirat u nove nade poput Jakova Faka, koji je osvojio medalju na OI, a koji nema gdje trenirat u Hrvatskoj pa mu SLOVENIJA nudi privatnu stazu za trening, status neke drzavne face, ovo ono i lik je odbio i osto u Hrvatskoj..
    I umjesto da se investira u kosarku koja je nekada bila gledanija od ovog faking nogometa, mladje generacije, tj kadeti nemaju gdje trenirat jel klubovi nemaju para za dvorane!
    KK Cedevita '94-'93 godiste je jedan od najboljih klubova u EUROPI!
    I fala bogu, imaju istoimenog sponzora..
    Ali recimo KK Fenix, koji imaju '95 godiste najbolje u Europi, bili su u Rusiji na SP i momci rasturaju kosarku, treniraju u malenoj dvorani na Velesajmu di su i kosevi malo sj*bani a di nema niti dobre ventilacije pa je zagusljivo tokom ljeta!

Takvim klubovima treba dat para, a ne ovim seljacinama iz Dinama, Hajduka i ostalih klubova koji samo sisu pare a nemaju nikakve faking rezultate!
    ajde mi bbbrljo reci samo 1 dobar rezultat Dinama u Europi!

EDIT:
    bbbrljo, a kaj mislis kolko je para "nestalo" tokom izgradnje Arene ZG?
    Kolko je para nestalo pri izgradnje muzeja suv. umjetnosti u Novom Zagrebu?
    I zasto se on toliko dugo gradio??
    Avenue Mall koji se poslje poceo gradit je 1-2 god prije zavrsen!
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Kao sto je netko rekao, ovakvim klubovima bi zgasio dotok para..

Trebalo bi se investirat u nove nade poput Jakova Faka, koji je osvojio medalju na OI, a koji nema gdje trenirat u Hrvatskoj pa mu SLOVENIJA nudi privatnu stazu za trening, status neke drzavne face, ovo ono i lik je odbio i osto u Hrvatskoj..
    I umjesto da se investira u kosarku koja je nekada bila gledanija od ovog faking nogometa, mladje generacije, tj kadeti nemaju gdje trenirat jel klubovi nemaju para za dvorane!
    KK Cedevita '94-'93 godiste je jedan od najboljih klubova u EUROPI!
    I fala bogu, imaju istoimenog sponzora..
    Ali recimo KK Fenix, koji imaju '95 godiste najbolje u Europi, bili su u Rusiji na SP i momci rasturaju kosarku, treniraju u malenoj dvorani na Velesajmu di su i kosevi malo sj*bani a di nema niti dobre ventilacije pa je zagusljivo tokom ljeta!

Takvim klubovima treba dat para, a ne ovim seljacinama iz Dinama, Hajduka i ostalih klubova koji samo sisu pare a nemaju nikakve faking rezultate!
    ajde mi bbbrljo reci samo 1 dobar rezultat Dinama u Europi!

EDIT:
    bbbrljo, a kaj mislis kolko je para "nestalo" tokom izgradnje Arene ZG?
    Kolko je para nestalo pri izgradnje muzeja suv. umjetnosti u Novom Zagrebu?
    I zasto se on toliko dugo gradio??
    Avenue Mall koji se poslje poceo gradit je 1-2 god prije zavrsen!
    ja se slažem za davanje love...
    lovu bi trebalo puno bolje rasporediti, a ne davato rodjačkim vezama i vezicama...
    slažem se u potpunosti...

sve znam...
    znaš kolko je para otišlo za bundek?
    za svaki natovareni kamion sa zemljom bandidos je stavio 100 eura u džep, a svi znate kolko ih je otišlo...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    ja se slažem za davanje love...
    lovu bi trebalo puno bolje rasporediti, a ne davato rodjačkim vezama i vezicama...
    slažem se u potpunosti...

sve znam...
    znaš kolko je para otišlo za bundek?
    za svaki natovareni kamion sa zemljom bandidos je stavio 100 eura u džep, a svi znate kolko ih je otišlo...
    Ohh nemoj mi sam tu seljacino od Bandidosa spominjat..
    Najzesci njegov fail mu je bio kada je dao rodjaku da gradi wc u gradu od 2 mil eura il kolko vec para, za "invalide"...

Pa super, zasto onda tvoja Udruga nece njih podupirat??
    Bilo je BBB-ovaca na tekmama kosarke, a di su sad??
    Sta nisu dosli fino navijati i pomagati kosarkasima Cibone?
    Sta niste digli ovakav glas kada su "pokrali" Cibonu u finalu??

Boli vas djon za ostale sportove kada znate da se na nogometu moze divljat??

Sto necete ic pratit ove decke koje sam ja nabrojio, ili barem organizirat neku humanitarnu akciju, skupit pare za nekog invalida, neko djete sa posebnim potrebama, za nesto korisno??
    Umjesto da ste na svakoj utakmici, bilo to nogomet, kosarka, tenis, pikulanje i da fino navijate, vi morate nekog jarca napravit..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Ohh nemoj mi sam tu seljacino od Bandidosa spominjat..
    Najzesci njegov fail mu je bio kada je dao rodjaku da gradi wc u gradu od 2 mil eura il kolko vec para, za "invalide"...

Pa super, zasto onda tvoja Udruga nece njih podupirat??
    Bilo je BBB-ovaca na tekmama kosarke, a di su sad??
    Sta nisu dosli fino navijati i pomagati kosarkasima Cibone?
    Sta niste digli ovakav glas kada su "pokrali" Cibonu u finalu??

Boli vas djon za ostale sportove kada znate da se na nogometu moze divljat??

Sto necete ic pratit ove decke koje sam ja nabrojio, ili barem organizirat neku humanitarnu akciju, skupit pare za nekog invalida, neko djete sa posebnim potrebama, za nesto korisno??
    Umjesto da ste na svakoj utakmici, bilo to nogomet, kosarka, tenis, pikulanje i da fino navijate, vi morate nekog jarca napravit..
    na cibonu se ne ide poradi odnosa uprave s nama, koji seže u duboku povijest...
    zna se zašto, zna se šta je bilo...

a ovo kaj si naveo u zadnjem dijelu svog posta...
    jesi li igdje pročitao da su BBB organizirali davanje krvi, da je turnir koje se održava već 9 godina zaredom, humanitaran, da se skupljao novac za pomoć obitelji ubijenog frane despića, da su se skupljali prilozi za obitelji u vukovaru, ...
    jesi li igdje to pročitao?
    nisi, to ne prodaje novine...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    na cibonu se ne ide poradi odnosa uprave s nama, koji seže u duboku povijest...
    zna se zašto, zna se šta je bilo...

a ovo kaj si naveo u zadnjem dijelu svog posta...
    jesi li igdje pročitao da su BBB organizirali davanje krvi, da je turnir koje se održava već 9 godina zaredom, humanitaran, da se skupljao novac za pomoć obitelji ubijenog frane despića, da su se skupljali prilozi za obitelji u vukovaru, ...
    jesi li igdje to pročitao?
    nisi, to ne prodaje novine...
    Sorry, ja neznam, jel sam ocito premlad tj nisam tada bio kada se to dogodilo.
    Ali Boze moj, dogodilo se i kaj sad..
    Kaj bi trebali isto tako mrzit sve Njemce jel su oni pobili pola Zidova i jel su prakticki cijeli svijet tlacili??

Jesam, za turnir za Frana znam, bio sam par puta.
    Al ajde, nekaj konkretno, da pukne ko bomba, da se cuje, da se raspisu novine.

Imas lika na FB-u, Nocni Hakl se zove..
    Organizira haklove po Zagrebu, bio sam 2 puta, mogu rec samo rijeci hvale.
    Savrsena organizacija, nabavili su cak i čirlidersice, DJ-a, sve zivo pa cak i sponzora koji je djelio nagrade!

Angazirajte se malo da obrisete dio ove ljage koje imate..

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    di sam bila?
    bila sam klinka. u skoli. na sisi svojih roditelja i drzave. i nit me nesto pretjerano zanimalo tko placa stadion niti bi, cak da me i zanimalo, moj glas ikome ista znacio. i sigurno nisam trgala okolo javnu imovinu. kao sto su je u subotu trgali mahom i petnaestogodisnjaci, takodjer nesvjesni da ce to njihovi roditelji morati placati. ili mi odgovorno tvrdis da nit jedan klinac nije otkinuo niti jednu stolicu? i da je svaki klinac koji je otkinuo stolicu, to ucinio zbog ogorcenosti na stanje u drzavi? dakle, ne zbog "ljutnje" na muriju, vec zbog stanja u drzavi?

ali ja sam ipak, vidi gle cuda, izrasla u osobu koja sve to cijeni i postuje. cak da mi grad i ne sise onaj prirez s moje place, svejedno bih sada suosjecala s onima kojima sise. i imala jednak stav prema tome. ovako me samo malo vise smeta i ljuti sto to ide i iz mog dzepa. ali samo malkoc vise. toliko o gledanju vlastitog dupeta.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kažem da nije...
    trgale su se stolice, jesu...
    i ja sam izrastao u osobu koja sve to poštuje...
    i koja više od svega cijeni pravdu i poštenje, dok mi nepravda užasno smeta...
    da mi ne smeta, misliš da bi se i dalje tu raspravljao?
    tražim jednak tretman za sve, kako za izgrednike, tako i za policajce koji su sebe pretvorili u izgrednike...
    ne znam da li si jučer gledala otvoreno...
    i kako je gospodin Bijelić na javnoj televiziji, u emisiji koja ide uživo, javno prijetio Domazetu...
    pa on je načelnik krim policije, a ne zna sastaviti dvije suvisle...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gle, zapeo si za krivu stvar.
    (ni gradonacelnik nam, btw, ne zna sastavit dvije suvisle, pa je, yebote, skoro precjednik postao!)
    u drzavi u kojoj smrdi odavno i od samog vrha, u drzavi koja grca u milijun vecim problemima od neke tamo fakin represije, u drzavi u kojoj ljudi ostaju bez posla i bez egzistencije vecini nas je problem "navijaca" doista smjesan i banalan. jbt, fakat vam je tesko, vi ste samo neshvaceni.
    ne, sorry, nemamo sluha za vas.
    fakat, al ono fakat me boli briga kaj vam nedaju da unosite baklje i palite ih, kaj vam je klub u qrcu i kaj vam je to takva strast.
    jednako kao sto nit tebe niti ikojeg bojsa nije briga sto su moja strast macke i sto sam luda na nepravdu nad napustenim zivotinjama, na nedostatak sklonista za iste, pa vidi cuda, ne razbijam okolo javni inventar i ne razbijam aute onima koji nemaju sluha za tu moju strast i ne dijele moju ljubav prema zivotinjama.
    ili mislis da bih trebala? onako, porazbijati malo nesto, pa cu promijeniti stvari?

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    gle, zapeo si za krivu stvar.
    (ni gradonacelnik nam, btw, ne zna sastavit dvije suvisle, pa je, yebote, skoro precjednik postao!)
    u drzavi u kojoj smrdi odavno i od samog vrha, u drzavi koja grca u milijun vecim problemima od neke tamo fakin represije, u drzavi u kojoj ljudi ostaju bez posla i bez egzistencije vecini nas je problem "navijaca" doista smjesan i banalan. jbt, fakat vam je tesko, vi ste samo neshvaceni.
    ne, sorry, nemamo sluha za vas.
    fakat, al ono fakat me boli briga kaj vam nedaju da unosite baklje i palite ih, kaj vam je klub u qrcu i kaj vam je to takva strast.
    jednako kao sto nit tebe niti ikojeg bojsa nije briga sto su moja strast macke i sto sam luda na nepravdu nad napustenim zivotinjama, na nedostatak sklonista za iste, pa vidi cuda, ne razbijam okolo javni inventar i ne razbijam aute onima koji nemaju sluha za tu moju strast i ne dijele moju ljubav prema zivotinjama.
    ili mislis da bih trebala? onako, porazbijati malo nesto, pa cu promijeniti stvari?
    a, mi smo razbijali radi toga?
    fakat ne znam...
    ne opravdavam razbijanje, ali niti jedna stolica nije potrgana radi zabrane unošenja baklji ili tako nečeg...
    jednostavno je to bio odgovor na sustavno tlačenje koje se provodi godinama, a ovdje je eskaliralo...
    a opet, zanimljivo je da se to sve baš desilo na praznik rada...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro, nisam metuzalem, al bome nit klinka nisam, pa nit ja ne znam o kakvim se nesporazumima s upravom (!?) cibone radi da ih i dan danas ignorirate?
    mislim, a zakaj onda i dinamo ne sikanirate? lol, vidi njihove uprave

poruka: bojsi se se prvenstveno vole i zele inatiti

ajt, sad fino, dobrovoljno i dobrotvorno, šarafciger u ruke i postavite sve polomljene stolice. garant nece proci nezapazeno.
    al, nekak mi se cini, od svih "humanitarnih" primjera koje si naveo, niti jedan nije ukljucivao nekakav rad. a fizicki angazman u pogledu trcanja za loptom na turniru ne smatram nekim radom, kad vam je to ionako opsesija

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha, dakle, cibonina uprava je u vasim ocima bitnija od sporta, od kluba koji je iz istog grada? od onoga sto bi navijanje, u krajnjoj liniji trebalo predstavljati? nije bed, podupirat cete i dinamo, i medvescak i rk zagreb i ne znam koga sve ne, ali cibonu necete, i to zbog necega sto nam je valjda svima promaklo?
    gle, sto je to ako ne inat?

apropo ovih humanitarnih akcija, ne kazem da sve to nije lijepo i pohvalno, al znas, ono sto si spominjao za gledanje vlastite guzice - to i vi radite. predivno je to sto ste pomogli navijacu, al ajt brate, pomognite onima koji to nisu! i ne trebaju vam neke pare za to. uzmite gumene rukavice pa organizirajte ciscenje parkova i potoka od smeca. za svoj voljeni grad. ili je samo klub voljen?
    pokupite alata sto imate po kucama pa poravite djeci sprave po parkovima.

imam ja brdo "jeftinih" a izvrsnih ideja po tim pitanjima.
    i za cas ce se promijeniti slika o vama u ocima ljudi. za cas.

al ne. to je tesko. jel da. lakse se inatit. i trgat u to ime.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha, dakle, cibonina uprava je u vasim ocima bitnija od sporta, od kluba koji je iz istog grada? od onoga sto bi navijanje, u krajnjoj liniji trebalo predstavljati? nije bed, podupirat cete i dinamo, i medvescak i rk zagreb i ne znam koga sve ne, ali cibonu necete, i to zbog necega sto nam je valjda svima promaklo?
    gle, sto je to ako ne inat?

apropo ovih humanitarnih akcija, ne kazem da sve to nije lijepo i pohvalno, al znas, ono sto si spominjao za gledanje vlastite guzice - to i vi radite. predivno je to sto ste pomogli navijacu, al ajt brate, pomognite onima koji to nisu! i ne trebaju vam neke pare za to. uzmite gumene rukavice pa organizirajte ciscenje parkova i potoka od smeca. za svoj voljeni grad. ili je samo klub voljen?
    pokupite alata sto imate po kucama pa poravite djeci sprave po parkovima.

imam ja brdo "jeftinih" a izvrsnih ideja po tim pitanjima.
    i za cas ce se promijeniti slika o vama u ocima ljudi. za cas.

al ne. to je tesko. jel da. lakse se inatit. i trgat u to ime.
    ne podupiremo niti jedan klub osim dinama...
    i to je to...

aha, pomoć obiteljima u vukovaru je gledanje naše guzice, darivanje krvi također, ...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajmo opet, ne kazem da to nije lijepo, ali, pazi sad, zasto u vukovaru? zasto ne uciniti nesto za grad iz kojeg je vas klub, iz kojeg je 90% vas? i to za jako malo novaca uz samo malo vise dobre volje. a da vidis kako bi se misljenje u ocima obicnih ljudi o vama promijenilo. ziher. ma cak da mediji i ne poprate to, zacas bi citav kvart brujao o popravljenim spravama u parkicu tog kvarta. i ne bi vas se tako olako nazivalo huliganima i sve vas se trpalo u isti kos.
    ovako, vi za svoj grad niste napravili nista, osim sto ga sustavno devastirate.

e, i kak to i otkad to ne podupirete? ne jednom mi se desilo da na rukometnoj tekmi vidim vase transparente.

ili su to neki odmetnici (ja brate mili, tek sad saznala da bojsi imaju gro frakcija. mislim, cuh za one neke tamo, nesto na a cini mi se, kad je despic ubijen pa kad se pisalo da je on bio kao clan iste, a danas se eto pise i za onoga sto se sam prijavio da je clan neke frakcije)

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajmo opet, ne kazem da to nije lijepo, ali, pazi sad, zasto u vukovaru? zasto ne uciniti nesto za grad iz kojeg je vas klub, iz kojeg je 90% vas? i to za jako malo novaca uz samo malo vise dobre volje. a da vidis kako bi se misljenje u ocima obicnih ljudi o vama promijenilo. ziher. ma cak da mediji i ne poprate to, zacas bi citav kvart brujao o popravljenim spravama u parkicu tog kvarta. i ne bi vas se tako olako nazivalo huliganima i sve vas se trpalo u isti kos.
    ovako, vi za svoj grad niste napravili nista, osim sto ga sustavno devastirate.

e, i kak to i otkad to ne podupirete? ne jednom mi se desilo da na rukometnoj tekmi vidim vase transparente.

ili su to neki odmetnici (ja brate mili, tek sad saznala da bojsi imaju gro frakcija. mislim, cuh za one neke tamo, nesto na a cini mi se, kad je despic ubijen pa kad se pisalo da je on bio kao clan iste, a danas se eto pise i za onoga sto se sam prijavio da je clan neke frakcije)
    otišlo se na par utakmica, ali to je to...
    odustalo se od toga jer, ako ne možemo pratiti klub na svakoj utakmici, rađe ga ne pratimo...
    a ne želimo biti navijači smao na velikim utakmicama...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, mene zanima kada ce bbb kao organizirana udruga prestati stititi huligane i kada ce i sami poceti poduzimati nesto da se od istih ograde - i to ne samo rijecima "ono nisu nasi" kada se ovakvo nesto desi. zasto bbb-i danas nisu, ako vec ne znaju identitet onoga tko je onaj top bacio na policajce, sami ponudili pomoc da se isti pronadje?

i mene zanima sto cete uciniti po pitanju svog "ugleda" medju gradjanima i obicnim ljudima, hoces prenijeti u udrugu moje "jeftine" prijedloge?

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, mene zanima kada ce bbb kao organizirana udruga prestati stititi huligane i kada ce i sami poceti poduzimati nesto da se od istih ograde - i to ne samo rijecima "ono nisu nasi" kada se ovakvo nesto desi. zasto bbb-i danas nisu, ako vec ne znaju identitet onoga tko je onaj top bacio na policajce, sami ponudili pomoc da se isti pronadje?

i mene zanima sto cete uciniti po pitanju svog "ugleda" medju gradjanima i obicnim ljudima, hoces prenijeti u udrugu moje "jeftine" prijedloge?
    ne zna se tko je bacio topovski među policajce...
    da se zna, radilo bi se na tome...
    a za prijedloge, vrlo vjerojatno da...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na portalima citam da se zna, nu, na vecernjem pise da je murija poslala apel. cuj, netko od vas ga je sigurno vec vidjao na tribinama. eto.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na portalima citam da se zna, nu, na vecernjem pise da je murija poslala apel. cuj, netko od vas ga je sigurno vec vidjao na tribinama. eto.
    nisam bio pored nikog tko je bacio tako nešto...
    piše i na portalima da se predao dečko koji je organizator, a nitko nije nikakve nerede organizirao...
    predao se iz razloga da mu ne tlače obitelj...
    a odmah mu je prišiveno da je organizator nereda, da je priznao sve, a samo se predao u policiju na razgovor...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam jel organizator il ne, nit odakle im podatak da je pripadnik one neke frakcije (ni to mi nije jasno, kaj, jesu i ti "fraktasi" clanovi udruge bbba? i ak jesu, zasto jesu ako se zna da su te frakcije tak militantne?), al bas sumnjam da su mu dosje izmislili.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam jel organizator il ne, nit odakle im podatak da je pripadnik one neke frakcije (ni to mi nije jasno, kaj, jesu i ti "fraktasi" clanovi udruge bbba? i ak jesu, zasto jesu ako se zna da su te frakcije tak militantne?), al bas sumnjam da su mu dosje izmislili.
    Luna, nebi vjerovala sto se sve sposponi policajci napraviti da se njima nista ne prisije..

Bilo je prije par mj, decko koji je izlazio iz benzinske pumpe, bio je sa ekipom i pored ulaza su bila 3 policajca, ocito naroljani, i izbila je tucnjava, decko je jedva prezivio, premaltili su ga ko stoku, cak su i njegovog prijatelja napali koji mu je skocio u pomoc i viknuli su nam "Nemoj se zajebavat sa nama!"..

U policijskom izvjestaju je pisalo da je taj decko koji je izasao van, 1. poceo provocirat te da je htio verbalno reagirat na policijske prijetnje da prestane sa tim..
    I da je onakve ozljede dobio od pada na pod -.-"..

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aha, jedna od mojih omiljenih tema je aktivna ovih dana

Luna mislim da mislis na Agram boyse, neka me bbb ispravi ako grijesim... Nego i mene zanima sta je s tim grupicama koje rade sranja i po Zagrebu i po tekmama, imam osjecaj da im je to navijanje i pripadanje boysima samo podloga ili neki alibi za huliganizam. Zapravo samo narusavaju i onako losu sliku o navijacima u medijima.
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel se to meni cini ili ti uporno izbjegavas odgovor o frakcijama?

a jednako tako, bio je i primjer onog decka u sisku cini mi se pred mjesec dana kojeg su policajci pretukli pa su ipak bili kaznjeni zbog toga. nisam pozorno upijala kako i koliko, ali znam da su ih nekako kaznili, nije proslo nezamijeceno.

ili se to ne broji jer decko nije bio navijac? bio je samo rom..

EDIT: okej, spavam vec ocito ja zabrijala da mi brljo odgovara a ne ti. i da pise primjer o nekim svojim frendovima. i sad vidim da smo i ti i ja pricali o istom slucaju
    o, lol

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

EDIT: okej, spavam vec ocito ja zabrijala da mi brljo odgovara a ne ti. i da pise primjer o nekim svojim frendovima. i sad vidim da smo i ti i ja pricali o istom slucaju
    o, lol
    Bravo Luna, ajde spavat
    Kako mene mozes zamjenit sa bbbrljom, pogle kako imam cool avatar

Opet ponavljam, neka Udruga izbaci popis svih svojih REGISTRIRANIH clanova, a ne da mi se tam neki likovi kurce, je mi smo bojsi pazi da ti ne pozovem ekipu, kad ono pitam frenda koji je vec dugo u BBB-u iz zaprudja jesi cuo ti za njih, a ovaj mi odgovori, ne a tko su ti debili xD

EDIT: Luna, da bi shvatila cijelu pricu moras ju gledat iz vise kutova tj stajalista..
    Pogledaj sve videe vezane uz 1.5 Dinamo-Hajduk, pogledaj sve ozljede i ozljedjene osobe i pogledaj onda izvjestaj policajaca...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pekica
    eee, to, agram bojsi, njihov pripadnik je navodno bio onaj ubijeni despic
    a za ovog sada pisu da je iz neke "no profit" frakcije i karakteriziraju je kao najagresivniju.

tko su i sto su ti fraktasi, jesu li pripadnici udruge, zna li to udruga, zatso uopce postoje frakcije i zasto se udruga ne ogradi, al ono skroz od istih? kad se ogradjuju, ogradjuju se od huligana, ali nikada imenom frakcije, a jos manje imenom i prezimenom.
    Zadnji uredio La_LuNa : 04-05-2010 u 23:45

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe, da da zainteresirala me tema pa da napisem i ja nesto konstruktivno

E da, sta se tice medija, ja se onak polu slazem s boysima, ono svi vidli ogromnu soru i treba ovo treba ono...naravno sve je to strasno, al puno manje ti savijesti treba da napravis tako nesto u gomili ljudi koja je nabrijana, svjedoci smo raznih sranja na prosvjedima u svijetu gdje ekipa poludi i postane nasilna i sve na kraju zavrsi sukobom s murjom, al istina, kazu to je strasno joj joj i na tome ostane, ali ovo ne, to je ne cuveno, kako se to moglo desit, njima se previse dopusta, bla bla ... Ali kad dvojica murjaka pretuku klinca, za sto moras bit puno veci idiot nego onaj ko se povuko za masom, onda se o tome prica dan dva na dnevniku i nema sto tisuca emisija o tome, kao ni o tome kako to sprijeciti. Ni malo ne opravdavam nasilje, ali ni s jedne strane, ni od murje ni od navijaca, mislim da i policija treba odgovarat kad poslije tekme premlati ko im se nade na putu...
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Stranica 25 od 33 PrvaPrva ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  2. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme