ako je piratska verzija onda je moguče da je u tome problem ili je možda nasto neka greška pri inasalaciji same VISTE
do administratora (što si vjerojatno ti) se dođe preko control panela (ali to nema nikakve veze)
Ovako... Zamolila bim za pomoć!
Instalirala sam Vistu Ultimate na novi kompjuter i sada... za svaki program koji stavim gore daje grešku da ga sistem..bla, bla.. Čak neke ne želi instalirat. Dobro, to je vjerojatno što programi nisu pisani za Vistu, ali i programi koji su pisani isto ne želi. Npr. Photoshop CS3, Dreamweaver CS3... Kada pokrene instalaciju dođem do točke installacion i prekine obavijest da ubacim Photoshop unutra. Kao DVD, ali DVD je unutra već. Ili igrice! Koje pare sam bacila na igrice. Need for speed... užas! I ne želi nikako. Luda sam već!
Jel ko zna kako to riješit?
Postoji koji update?
Kako se dođe do tog "administrator"..?
Znam sve u XPu i drugim, ali Vista je nova knjiga, nije zajebancija.
To je 32bit Vista.
Molim za pomoć!
Puno HVALA!
Zadnji uredio zerobravo : 29-06-2007 u 19:24
ako je piratska verzija onda je moguče da je u tome problem ili je možda nasto neka greška pri inasalaciji same VISTE
do administratora (što si vjerojatno ti) se dođe preko control panela (ali to nema nikakve veze)
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ovako... riješila sam problem instaliranja starih programa na vistu. Postoji u njoj jedan program za instaliranje takvih programa, ali ova početna verzija viste radi probleme kod drivera i nekih programa što neće biti popravljeno do, vjerovatno, SP1.
Jedino riješenje skidanje i stavljanje XPa i čekanje SP1 Viste, ako se poprave greške..
Bookmarks