Kupio sam ju krajem prošle godine i koristio ju do sredine travnja, te ju zamijenio drugim mobom. Od onda do neki dan je stajala ugašena u kutiji i nekorištena. Sad sam ju dao mami, ali je nakon prvog punjenja već istu večer bila prazna. Stavio sam ju ponovo na punjač, te se isto ponovilo u manje od 24 sata. Sada, je li moguće da se nešto baterijom dogodilo, mada je mobitel cijelo vrijeme mirovao ili da možda nije problem u SIM kartici, obzirom da sam u nju stavio potpuno novu, još nekorištenu?
Ubacio sam taj SIM u svoj mob, pa ću vidjeti da li će možda moju bateriju brež pojesti. Nego, ako moram slati uređaj na servis jer nisam u Zagrebu, se može poslati samo baterija? Jer sad da plaćam vrijednosni paket...
Sad su mi u trgovini gdje sam ju kupio rekli da je jamstvo na bateriju 6 mjeseci, a ja na garantnom listu to nigdje ne vidim. Kaj je najbolje, kupio sam ga na današnji dan prije točno 6 mjeseci.
Sad sam još jednom napunio bateriju, provjerio da sjedi kako spada i ujutro prije posla ako i jedna crtica bude falila, nosim ju sa sobom, pakiram i šaljem. Frajer u trgovini mi veli da su se u Ramu3 dosta popravili i da srede uređaj u roku od nekoliko dana. Nadam se da je tako, jer nemam zamjenski uređaj.
Bookmarks