da li je kvalitetan??je...a da li vrijdi te pare,ne...preseravanje i pokazivanje...kad izvadiš mob,pokazuješ svima ja imam 8 somova za ovu makinu...ali ak izađeš iz mecke sl,e taj mob ti odgovara,kužiš kaj hoću reći?
da li je kvalitetan??je...a da li vrijdi te pare,ne...preseravanje i pokazivanje...kad izvadiš mob,pokazuješ svima ja imam 8 somova za ovu makinu...ali ak izađeš iz mecke sl,e taj mob ti odgovara,kužiš kaj hoću reći?
pa tocno to...ja bi svakako izabrao 8800, obicnu il S .. al naravno recimo ak vec imam para za mecku nije mi problem imat i taj mob, u nekim drugim okolnostima, tipa nemam mercedes cls, i ako bas patim na taj mob uzeo bi 8800 obican, slicna stvar puno manje pare, manje preseravanja...i ja volim 8800 od kad sam crank gledo he, imam i tu melodiju..al me brine baterija, kakav je zvucnik u razgovoru... al kad gledam ak nemam mecku koj ce mi kura* i n95 mobitel preskup, ima puno boljih stvari od mobitela npr potrosit pare za van,ljeto je ima u konzumu vikend akicija "svi na Bali za samo ...", al neki ce vec na takvim stvarima sparat bas za mobitel, razlicit je ovaj svijet...
u ovom odabiru definitivno 8800 ak ti ne treba kamera na mobitelu..![]()
bio nekad oglas...
Bookmarks