Poslao: mala
je da,jel isto ona da ajme npr padnes s skutera npr gilera runner 50 ili sam npr kawasakija ninje?! naravno da nije!! sa skutera jos postoji mpgucnost da brezivis itd..a kod ove brzine...hm..... neznam bas... ok,ti si decko i opet vise se u to kuzis nego ja,ali .....daj razmisli malo...
pa nebi mi buraz ziher u komu pao da je roknuo sa skutera!! ili bi? ah..neznam
al osobno mislim da ima veze koji je motor...jer skuter,sta je to,malo tandrkalo,ne ide brzo... (osim ako ne stavis KIT i sta sve ne....)
sjećam se pred jedno dve godine kad sam čitao u crnoj kronici kako je jedna cura poginula... išla je ona s dečkom na neki moto-meeting na skuteru straga, sa ful malom brzinom (negdje 10-15 km/h) su se poskliznuli u zavoju i mala je glavom lupila u stup koji se baš našao pokraj ceste. Umrla je dečku na rukama. Glava pukla. Da je imala kacigu, sad bi bila živa i zdrava. Toliko o kacigama, skuterima i brzinama. Nema nikakve veze o tome na čemu se vožiš, poginut možeš i s ful malom brzinom ako nemaš kacigu, a još gore, možeš cijeli život ostat invalid ili biljka koju održvaju aparati...